Latest News

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Μήπως είναι εκτός πραγματικότητας;


Αν και μπορεί κανείς να ξεκαρδιστεί στα γέλια με τα λόγια του "αέρα" στο δημοτικό ραδιόφωνο, που έχει μετατραπεί σε προσωπικό, μάλλον χρειάζεται να πούμε δύο τρεις κουβέντες γιατί φαίνεται πως δεν έχουν πάρει χαμπάρι πως είναι...

εκτός πραγματικότητας!

Στο ραδιόφωνο δεν σ' ακούει κανείς εκτός από τον ηχολήπτη και όσους ανεβοκατεβαίνουν στα ασανσέρ του κτιρίου της Κοραής. Όταν όμως στέλνεις δελτία τύπου απευθύνεσαι σε δημοσιογράφους και δεν μπορεί να περάσουν στο ντούκου τέτοιες σαχλαμάρες. Δεν μπορεί δηλαδή να μην σχολιάσει κανείς ότι είναι δυνατόν να υπάρχει ακροάτρια που πρωί πρωί παίρνει τηλέφωνο και να ρωτά να μάθει τι "θα έλεγε ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής, εάν ζούσε, με αυτά που συμβαίνουν σήμερα..."

Και να χρειάζεται μια απάντηση-γλείψιμο με μπούρδες περίπου 250 λέξεων (!) για τον πρόεδρο της ΝΔ, την στιγμή που υποτίθεται πως την έχεις εγκαταλείψει το κόμμα από τότε που έγινες δήμαρχος στον Πειραιά.
Κατά τα λοιπά, δεν αξίζει τον κόπο να σχολιάσει κανείς αυτά τα αστεία να κλείσει κανείς τα μάτια του και να τα ξανανοίξει για να δει ότι τα πράγματα είναι καλύτερα στην πόλη με το επιχείρημα πως έγιναν εγκαίνια σε δέκα μαγαζιά, την στιγμή που τα τελευταία χρόνια έχουν κλείσει χιλιάδες επιχειρήσεις και οι υπόλοιπες δίνουν μάχη για να κρατηθούν ανοιχτές.
@ Αυτά τα πράγματα δεν μπορεί να λέγονται σοβαρά γιατί απλά γελάει ο κόσμος με την προπαγάνδα της πλάκας και κάποιοι αναρωτιούνται μήπως τελικά είναι εκτός πραγματικότητας ή ζουν σε άλλη χώρα...