Latest News

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Κόντρα Αρβανιτόπουλου-ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή

Σκληρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ από τον πειραιώτη υπουργό Παιδείας Κων/νο Αρβανιτόπουλο, ο οποίος απάντησε στο αίτημα της Κουμουνδούρου να...
παραιτηθεί. 
«Σας ευχαριστώ γιατί πείσατε και τον τελευταίο για την στρατηγική σας επιδίωξη να μετατρέψετε τον χώρο της εκπαίδευσης σε πεδίο βολής. 
 Η επιχειρούμενη αυτή κίνηση έχει όνομα και διεύθυνση: ΣΥΡΙΖΑ και Κουμουνδούρου». «Βάλατε σε ομηρία τους φοιτητές, τις οικογένειές τους και τους διοικητικούς υπαλλήλους», είπε ο Κ. Αρβανιτόπουλος και πρόσθεσε χαρακτηριστικά «εμείς βάλαμε σε διαθεσιμότητα 1.165 διοικητικούς υπαλλήλους, εσείς με μπροστάρη οργανωμένες μειοψηφίες βάλατε σε διαθεσιμότητα 80.000 φοιτητές». 
Είπε ακόμη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «βρήκε απρόσμενους συνοδοιπόρους του τους οπαδούς του νεοφιλελευθερισμού», οι οποίοι, σύμφωνα με τον Υπουργό ζητούσαν να κλείσουν περισσότερες σχολές και μαζικές απολύσεις καθηγητών. 
«Είστε οι ίδιοι. Προσωπικά δεν αντιπαρατίθεμαι με κανένα», σημείωσε ο Κ. Αρβανιτόπουλος και έκλεισε την επίθεσή του στον ΣΥΡΙΖΑ «η αντιπολιτευτική σας δημαγωγία και τακτική και καταγράφεται και απωθεί. Και θα σας ακολουθεί»