Latest News

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Κοίτα τι λένε βουλευτές για τα άδεια έδρανα : «Γιατί ν' ακούμε τη μπουρδολογία του καθενός στη Βουλή;»

vouli-adeia-660_0.jpgΜοιάζει απίστευτη, άλλα "έγραψε" η ατάκα του βουλευτή για τα άδεια έδρανα στη Βουλή, καθώς αποτυπώνει μια...
πραγματικότητα.
 Παρά το γεγονός ότι πολλοί βουλευτές εμφανίζονται ενοχλημένοι για τα επικριτικά σχόλια πολλών ΜΜΕ όσον αφορά τα άδεια έδρανα στη διάρκεια της συζήτησης του Προϋπολογισμού.
«Το ίδιο συμβαίνει σε πολλά Κοινοβούλια στο εξωτερικό, η Βουλή γεμίζει μόνο στις ομιλίες των αρχηγών» έλεγαν, ενώ κάποιοι άλλοι εμφανώς εκνευρισμένοι συμπλήρωναν «γιατί πρέπει να είμαστε υποχρεωμένοι να βρισκόμαστε στη Βουλή για να ακούμε τη μπουρδολογία του καθενός;». Στο θέμα πήραν θέση και συνεργάτες του προέδρου της Βουλής λέγοντας πως «έχει λίγους βουλευτές γιατί τα θέματα των πλειστηριασμών και του φόρου ακινήτων έχουν συζητηθεί πολλές φορές οπότε πάνω κάτω τα θέματα αυτά είναι γνωστά». Μάλιστα όταν ρωτήθηκαν «δηλαδή εάν δεν υπήρχαν αυτά τα θέματα θα ήταν λιγότεροι οι βουλευτές» η απάντηση που έδωσαν ήταν «τότε θα ήταν 3-4 μέσα». 
 Πάντως παρά τα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν χθες και σήμερα η αίθουσα της ολομέλειας ήταν σχεδόν άδεια που δείχνει ότι το αυτί των βουλετών δεν ιδρώνει εκτός και αν οι περισσότεροι πιστεύουν ότι οι συνάδελφοι τους λένε μπουρδολογίες.
@ Τουλάχιστον κάποιοι φαίνεται να έχουν το "γνώθι σ αυτόν" ...