Latest News

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Έτσι γιορτάζουν οι έμποροι του Πειραιά

Στο ρυθμό των Χριστουγέννων μπαίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς και τα καταστήματα της πόλης. Με μοναδικές προσφορές, πλούσια δώρα και εκδηλώσεις...
θέλουν να δημιουργήσουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα σε μια συμφέρουσα και ελκυστική για τους καταναλωτές αγορά του Πειραιά

Ειδικότερα, οι έμποροι της πόλης διοργανώνουν :

  • Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για μικρούς και μεγάλους, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου, με μουσική, χορευτικά και θεατρικά δρώμενα, Άγιο Βασίλη, Καλικάτζαρους, ξυλοπόδαρους, face painting κ.ά.

  • Προσφορά γλυκών κερασμάτων και συμβολικών δώρων στα παιδιά και στους μεγάλους.

  • Γιορτινές δράσεις-εκδηλώσεις στους δρόμους του εμπορικού κέντρου και της Αγίας Σοφίας Πειραιά.

  • Το Γιορτινό τρένο του Πειραιά, που θα περιηγεί δωρεάν τα παιδιά και τους επισκέπτες, εκτελώντας κυκλικό δρομολόγιο– αφετηρία Πλ. Κοραή, Βασ. Γεωργίου, Γρ. Λαμπράκη, Ακτή Μουτσοπούλου, Χαρ. Τρικούπη και επιστροφή στην αφετηρία- κάνοντας δυο στάσεις, μία στην Πλ. Κοραή και μία στην Πλ. Τερψιθέας. Το τρένο θα λειτουργεί:

Κυριακή 22/12 από τις 11.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ., Δευτέρα 23/12 και Τρίτη 24/12 από τις 1.30 έως τις 5.00 μ.μ., Δευτέρα 30/12 και Τρίτη 31/12 από τις 11.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ. και θα μοιράζονται στα παιδιά συμβολικά δώρα.

"Σε αυτή την δύσκολη περίοδο, προσπαθώντας να εμπνεύσουμε έναν τόνο αισιοδοξίας, καλούμε  μικρούς και μεγάλους να έρθουν με την οικογένεια και τους φίλους τους στην πόλη μας, μια πόλη γιορτή με εκπλήξεις, κεράσματα, χαμόγελα και πραγματικά ελκυστικές τιμές, να μοιραστούν εμπειρίες, να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και να διασκεδάσουν, σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς.
@ Ας κάνουμε τις αγορές των Χριστουγέννων από τα μαγαζιά του Πειραιά