Τον θρίαμβο του Ολυμπιακού και την πρόκριση της ομάς στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης χαιρέτησε και ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος.
 Η γενικόλογη δήλωση του Δημάρχου ωστόσο που είχε επιλεκτικές αναφορές ... αφήνοντας απ’ έξω όσους ... δήθεν «ξέχασε» να συγχαρεί έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στο λιμάνι.
 Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Μιχαλολιάκου έχει ως εξής:
 « Τα παιδιά του Πειραιά μας έκαναν για άλλη μια φορά περήφανους. Έδωσαν στους Έλληνες χαμόγελο και περηφάνια σε εποχές που χρειαζόμαστε και τα δυο. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους παίκτες, τους προπονητές, στη διοίκηση του Ολυμπιακού Πειραιά και πάνω από όλα στους εκατοντάδες χιλιάδες ερυθρόλευκους φιλάθλους σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου. Η ομάδα μας είναι γεννημένη για ψηλότερα και μεγαλύτερα. Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει. Πειραιάς και Ολυμπιακός σηματοδοτούν την αναγέννηση της Ελλάδας».
@Φαίνεται πως κάποιοι δεν μπορούν να ξεχάσουν τόσο εύκολα το δημόσιο "ευχαριστώ" του Δημάρχου Πειραιά προς τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη για τη χορηγία των 50.000 ευρώ για τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου. Πορφανώς ήθελαν κάτι ανάλογο στη δήλωση του Δημάρχου, δηλαδή να αναφερθεί ονομαστικά ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού. Αν κι αυτό δεν είναι δυνατόν από το μόνο του να κρύβεται πίσω από την κόντρα Μαρινάκη- Μιχαλολιάκου...