Latest News

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Τα Χριστούγεννα δεν ήρθαν για πολύτεκνη οικογένεια που ζει χωρίς ρεύμα και...ζωή στη Δραπετσώνα

Σκηνές αλλοφροσύνης έζησε μία 9μελής οικογένεια τις προηγούμενες ημέρες στα γραφεία της ΔΕΗ στον Πειραιά ζητώντας το αυτονόητο, να συνδεθεί το ρεύμα στο σπίτι τους τηρώντας...

την εντολή της κυβέρνησης και του υπουργού Περιβάλλοντος και Κλιματικής αλλαγής Γιάννη Μανιάτη που καθορίζει την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στις άπορες οικογένειες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr ο  Παρασκευάς Παϊτέρης που δεν έχει ρεύμα από το 2009 ζητά εδώ και 10 ημέρες από την ΔΕΗ μέσω του δήμου Δραπετσώνας να πάει στο σπίτι του να βάλει τον μετρητή που είχε αφαιρεθεί από την μητέρα του για να μπορέσουν τα 7 παιδιά του να ζεσταθούν, να ζήσουν ανθρωπινά τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Μπροστά του ορθώνεται το τέρας της γραφειοκρατίας της ΔΕΗ που αντί να εφαρμόσει την κοινωνική πολιτική του υπουργείου δεν ήθελε ούτε καν να ακούσει τα περί συνδέσεως αν δεν πληρωνόταν το ποσό των 2900 ευρώ εφάπαξ χωρίς διακανονισμό.
Μάλιστα οι υπάλληλοι της ΔΕΗ αντί να δώσουν μια λύση παραμονές Χριστουγέννων κάλεσαν την αστυνομία να συλλάβει το τηλεοπτικό συνεργείο...