Latest News

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Για σεξουαλική παρενόχληση διώκεται η διαδηλώτρια που φίλησε τον αστυνομικό!

H 20χρονη ακτιβίστρια που φίλησε το κράνος ενός αστυνομικού κατά τη διάρκεια διαδήλωσης, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη, αφού της απαγγέλθηκαν κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και...
 περιύβρισης αστυνομικής αρχής. 

Η ακτιβίστρια η 20χρονη Νίνα Ντε Τσίφρε δήλωσε ότι το φιλί, το οποίο έδωσε στον αστυνομικό κατά τη διάρκεια της πορείας διαμαρτυρίας από τη Σούσα στο Μπουσολένο, στην περιοχή βορειοδυτικά του Πιεμόντε της Ιταλίας , ήταν μια πράξη με την οποία ήθελε να προκαλέσει. Διαδήλωνε ενάντια της κατασκευής του τούνελ για την υπερταχεία προς τη Γαλλία.

«Δεν ήταν μια χειρονομία ειρήνης. Το αντίθετο, θα κρέμαγα αυτά τα αηδιαστικά γουρούνια ανάποδα» έγραψε εκείνη στο προφίλ της στο Facebook αναφερόμενη στα στελέχη των δυνάμεων επιβολής του νόμου.

Η εφημερίδα La Repubblica παρέθεσε τα λόγια του αστυνομικού, η ταυτότητα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα: «Κατάλαβα αμέσως ότι επρόκειτο για πρόκληση». Ο αστυνομικός υποστήριξε ότι απλά απώθησε τη διαδηλώτρια, η οποία μάλιστα έγλειψε τα δάχτυλά της και τα έφερε κοντά στο στόμα του.
Για την ιστορία να πούμε πως οι διαδηλωτές κατά της σιδηροδρομικής σύνδεσης για υπερταχείες υποστηρίζουν ότι στοιχίζει πάρα πολλά και καταστρέφει το περιβάλλον. Η αστυνομία είχε αναπτυχθεί στην περιοχή για να προστατέψει τους εργάτες από απόπειρες δολιοφθοράς εκ μέρους αναρχικών και ακτιβιστών.