Latest News

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Αγώνα ζωής δίνει ο Μίκαελ Σουμάχερ


Μάχη για τη ζωή του δίνει σε γαλλικό νοσοκομείο ο Μίκαελ ΣουμάχερΤο πιο κρίσιμο αγώνα της ζωή του δίνει τις επόμενες ώρες ο διάσημος πιλότος της F1 ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος τραυματίστηκε ενώ έκανε σκι στις...
γαλλικές Αλπεις.
 Ο γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής υποβλήθηκε σε νευροχειρουργική επέμβαση, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ.

Στη λιτή ανακοίνωση του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της πόλης αναφέρεται ότι ο πιλότος της F1 παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση και ότι από την πρώτη στιγμή που εισήχθη στο νοσοκομείο κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε νευροχειρουργική επέμβαση.

Νεώτερη ανακοίνωση, σύμφωνα με το Reuters, θα δόθει στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός BFMTV, ο Σουμάχερ, ο οποίος έπεσε κάνοντας σκι και χτύπησε το κεφάλι του σε βράχο, υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.

Η μάνατζέρ του Σαμπίνε Κεμ επιβεβαίωσε το ατύχημα χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες. Ωστόσο, είπε ότι ο 44χρονος φορούσε κράνος και ότι τη στιγμή του ατυχήματος δεν ήταν μόνος του.

H είδηση έχει προκαλέσει κύμα συμπαράστασης σε όλο τον κόσμο. Αρκετοί από τους πιλότους της Formula1 που γνώριζαν προσωπικά τον γερμανό αθλητή και «έτρεξαν» δίπλα του στις πίστες, στέλνουν μέσω Twitter ευχές για γρήγορη ανάρρωση.

Μεταξύ αυτών, ο βρετανός Μπάτον, αλλά και πρωταθλητές από άλλους χώρους, όπως ο ποδοσφαιριστής Μάικλ Όουεν.  (σχόλια στο Twitter: #schumacher)
Jenson Button        
My thoughts are with Michael Schumacher at this tough time.. Michael more than anyone has the strength to pull through this.