Latest News

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Έχασε την μπάλα ο Βασίλης Μιχαλολιάκος

Σε γήπεδο μετατράπηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, αποδεικνύοντας ότι η Δημοτική Αρχή του Βασίλη Μιχαλολιάκου έχει χάσει τελείως ...
την μπάλα!

Με την ανοχή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου,  ένας δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κατάφερε να τινάξει στον αέρα όλη αυτή την εικόνα του στυλ "είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα" που προσπαθούσε να καλλιεργήσει εδώ και τρία χρόνια ο Δήμαρχος της πόλης.  

Όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που ο πρόεδρος του ΟΠΑΝ Γιώργος Σιγάλας απαντούσε σε κοινή ερώτηση που είχαν υποβάλλει στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ο  Ιωσήφ Βουράκης και Γιώργος Αμανατίδης σχετικά με το διαγωνισμό για την ταξιθεσία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. 

Κι ενώ όλα φαινόταν πως κυλούσαν ήρεμα και πολιτισμένα, ξαφνικά ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας πετάχτηκε από τα πίσω έδρανα.Χωρίς, μάλιστα, να έχει πάρει την άδεια του προέδρου, ο οποίος παρακολουθούσε αμήχανα όσα διαδραματιζόταν στην αίθουσα. 

Σε έξαλλη κατάσταση ο δημοτικός σύμβουλος άρχισε να φωνάζει άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας, προκαλώντας πανδαιμόνιο στην αίθουσα, που θύμιζε ποδοσφαιρικό γήπεδο. 

Κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος ο δήμαρχος, ο οποίος μάταια προσπαθούσε να ηρεμήσει τον έξαλλο δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του, αλλά εκείνος είχε ξεφύγει τελείως και ίσως πρέπει να του πει κανείς να το κοιτάξει...

@  Όμως φαίνεται πως ακόμα και ο δήμαρχος έχασε την μπάλα...