Latest News

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Αιφνιδιαστική εφοδος της Αντιτρομοκρατικής στα σπίτια τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Ερευνα της Αντιτρομοκρατικής στα σπίτια βουλευτών της Χρυσής Αυγής
Αυτός που χτύπησε πρωί πρωί την πόρτα των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής δεν ήταν τελικά... 
ο γαλατάς! 
Το πρωινό "ντου" έκαναν άνδρες της Αντιτρομοκρατικής στα σπίτια των βουλευτών της ΧΑ, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Γιώργου Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα. 
Η έρευνα γίνεται με εισαγγελική παραγγελία στο πλαίσιο της ανακριτικής διαδικασίας επί των απαγγελθεισών κατηγοριών για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση. Συγκεκριμένα, ερευνώνται τα σπίτια του Π. Ηλιόπουλου και του Γ. Γερμενή στη Ραφήνα και του Σ. Μπούκουρα στην Κόρινθο. Η απολογία των τριών βουλευτών ενώπιον των δύο εφετών ανακριτριών έχει προσδιορισθεί για το Σάββατο. 
Με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή κάνει λόγο για εξευτελισμό κάθε έννοιας νομιμότητας και υποστηρίζει ότι «δεν υπάρχει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο, ενώ σημειώνει: «Η σύζυγος του βουλευτή Ηλιόπουλου, η οποία είναι έτοιμη να γεννήσει εντός των ημερών, υπέστη σοκ και χωρίς κανένα σεβασμό η χούντα του μνημονίου την πέταξε έξω από την οικία της. 
 Ομοίως ο βουλευτής Γερμενής έχει μια κόρη 2 ετών και ο συναγωνιστής Μπούκουρας 3 ανήλικα παιδιά, το μικρότερο των οποίων 3 ετών, τα οποία αυτήν την στιγμή βιώνουν το χειρότερο κλίμα τρομοκρατίας».