Latest News

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Αυτή η γυναίκα γέννησε πριν λίγες ημέρες!

Η φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram η Caroline Berg EriksenΣάλος έχει προκληθεί στο Διαδίκτυο από τη φωτογραφία που δείχνει να διαθέτει μία σιλουέτα σαν να...
μη γέννησε ποτέ!

 Την φωτογραφία ανέβασε στο Instagram η Caroline Berg Eriksen, σύζυγος του Νορβηγού ποδοσφαιριστή, Lars-Kristian Eriksen.

Χρήστες σχολιάζουν αρνητικά την Caroline, καθώς η φωτογραφία που ανέβασε μοιάζει σα να μη γέννησε ποτέ. Η σύζυγος του Lars-Kristian ποζάρει με τα εσώρουχα μπροστά σε έναν καθρέφτη και το σώμα της φαίνεται να βρίσκεται σε τέτοια φόρμα που κανείς μπορεί να διακρίνει, παρά τη γέννα, μέχρι και κοιλιακούς.

Οι περισσότεροι την κατηγορούν για εξαιρετικά «προκλητική συμπεριφορά» που παροτρύνει τις γυναίκες αντί να χαρούν το γεγονός της μητρότητας, να προβούν σε εξαντλητικές δίαιτες και πρακτικές, προκειμένου να διατηρήσουν τη γραμμή τους, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία του βρέφους, αλλά και τη δική τους.

Η ίδια, πάντως, απάντησε στους επικριτές της μέσω Facebook, λέγοντας: «Δημοσίευσα αυτή την εικόνα, επειδή είμαι περήφανη για τον εαυτό και το σώμα μου έπειτα από κάτι τόσο δύσκολο όσο η εγκυμοσύνη και ο τοκετός και νομίζω ότι όλες οι μητέρες, ανεξαρτήτως του σώματος τους πρέπει να είναι περήφανες».