Latest News

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Τα αυτονόητα για την επίθεση της πλάκας

Αν και δεν το συνηθίζουμε τελευταία ν΄απαντάμε σε διάφορες προκλήσεις, θα κάνουμε μια εξαίρεση επειδή δεν γνωριζόμαστε προσωπικά και είναι πιθανόν να υπάρχει παρεξήγηση για την "επίθεση...
της πλάκας"! 

Με έκπληξη μαθαίνουμε ότι γίνεται χαμός στο facebook με πρωτοβουλία των ίδιων των πρωταγωνιστών της "επίθεσης της πλάκας". Αναδημοσίευσαν στις προσωπικές τους σελίδες την ανάρτησή μας που υποτίθεται πως ερμηνεύεται ως "άνανδρη επίθεση" εις βάρος μιας γυναίκας! 

Πραγματικά απορούμε που είδαν την "επίθεση" και δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί υποτιμούν την νοημοσύνη όλων (και τη δική τους και των φίλων τους και τη δική μας). 
Κι αυτό γιατί θεωρούν, προφανώς, ότι μόνο εμείς δεν καταλάβαμε ότι πρόκειται για πλάκα, την στιγμή που η συγκεκριμένη φωτογραφία είχε δεκάδες σχόλια από τους ίδιους, αλλά σχετικούς κι άσχετους φίλους τους.
(Η πλάκα είναι πως αυτοί που έκαναν χαβαλέ κάτω από την φωτογραφία τους, είναι οι ίδιοι που μετά έγραφαν σαχλαμάρες κάτω από δική μας ανάρτηση. 
Όμως, δεν θέλουμε να τα σχολιάσουμε γιατί θεωρούμε πως απλά συνεχίζουν την "επίθεση της πλάκας"...). 

Ας ξεκαθαρίσουμε, ωστόσο, τα αυτονόητα γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς φίλους: 


Είναι αυτονόητο ότι όλο θέμα ξεκίνησε σαν πλάκα μεταξύ φίλων κι έτσι το πήραμε κι εμείς, όπως είναι φανερό και από τα σχόλια "φίλων", τα οποία θα τα δημοσιεύαμε σ' άλλη ανάρτηση, αλλά μας πρόλαβαν τα φερόμενα "θύματα της επίθεσης"...


Είναι αυτονόητο ότι δεν έγινε καμία "επίθεση" εναντίον κανενός (γυναίκα ή άνδρα που είναι συνηθισμένος σε ανάλογα θέματα), τουλάχιστον από την πλευρά μας γιατί απλά δεν έχουμε κανέναν λόγο για να κάνουμε κάτι τέτοιο.
 Αν υπάρξει λόγος, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να το κάνουμε, αλλά θα το ξέρετε και θα το καταλάβετε. 

Είναι αυτονόητο ότι κάθε ανάρτηση γίνεται εδώ καλοπροαίρετα, ιδίως όταν πρόκειται για ένα θέμα που έχει να κάνει με ένα αστείο μεταξύ φίλων.

Για να μην τρελαθούμε κιόλας, εδώ και καιρό είμαστε οι ΜΟΝΟΙ που προβάλλουμε τις απόψεις και παρεμβάσεις του φερόμενου "θύματος της επίθεσης" 
ή μήπως κάνουμε λάθος;
Αν όμως αυτό ενοχλεί, τότε αλλάζει το πράγμα. 
Απλά μόνο να το ξέρουμε και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να μην ξαναγράψουμε το όνομα ή να βάλουμε φωτογραφία. 
Βέβαια, αν θέλουμε μπορούμε να γράψουμε κάτι χωρίς να χρειαστεί ούτε όνομα ούτε φωτογραφία, αλλά να καταλάβει ο άλλος ποιον εννοεί ο... ποιητής. 
Όπως συμβαίνει μ' αυτό το κείμενο. 
Πραγματικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Εσείς; 

 Όλα αυτά είναι τα αυτονόητα και ισχύουν και για το "θύμα" και για την "κολλητή" και τον "άνδρα που είναι συνηθισμένος" ή για οποιοδήποτε άλλον. 

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι όποιος έχει πρόβλημα αρκεί να στείλει e-mail και δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα άλλο και να χαλάει το χρόνο του και το κέφι  του.
Τόσο απλό είναι...

 @ Πάντως, ξέρεις, δεν φοράμε καμία κουκούλα (sic), οπότε δεν χρειάζεται να μπεις στον κόπο να την βγάλεις! 

Φοράμε, ξέρεις, μόνο παντελόνια, αλλά και πάλι δεν χρειάζεται να μπεις σε κανένα κόπο, γιατί τα βγάζουμε μόνοι μας αν κι όταν γουστάρουμε... 
 Αυτά και δεν θέλουμε να επανέλθουμε και να χάνουμε χρόνο για να εξηγούμε τα αυτονόητα.
Ευχαριστούμε πολύ για τη δωρεάν διαφήμιση, αλλά το ίδιο κάναμε κι εμείς εδώ και καιρό και δεν πρέπει να έχετε παράπονο. Είμαστε πάτσι!