Latest News

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Ε, τι; Μπακάλικο είμαστε στον Πειραιά;

Μπορεί συχνά να ακούγονται -και όχι άδικα-διάφορες γκρίνιες για την αντιπολίτευση στο Δήμο Πειραιά. 
Ωστόσο αρκετοί δείχνουν ιδίως τον τελευταίο καιρό ν' ανταποκρίνονται στο...
ρόλο τους.

Αυτό δεν είναι κακό, αλλά μάλλον αναγκαίο, καθώς μπαίνουμε πλέον λίγο πριν την προεκλογική περίοδο. 
Στις τελευταίες συνεδριάσεις οι δημοτικοί σύμβουλοι ασκούν κρητική για πράξεις και παραλείψεις της δημοτικής αρχής, κάνουν ερωτήσεις και ζητούν απαντήσεις και γενικότερα αναδεικνύουν θέματα που αφορούν στην πόλη.  
Έτσι, αξίζει τον κόπο να κάνουμε μια ονομαστική αναφορά σε όσους δικαιώνουν την επιλογή των δημοτών που τους ψήφισαν για να τους εκπροσωπούν στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά. 
Η Ελπίδα Παντελάκη και ο Ηλίας Σαλπέας από τη "Λαϊκή Συσπείρωση", το "δίδυμο των συμβούλων από το "Λιμάνι της Αγωνίας" Μαρία Σταθάκη και Γιάννης Καρδαράς, ο επικεφαλής του συνδυασμού "ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" Αντώνης Καλογερόγιαννης, ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ιωσήφ Βουράκης.

Στη λίστα αυτή θα μπορούσαν να είναι ο Θανάσης Διαβολάκης από την "Ανταρσία" και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Νικόλαος Βλάχακος, οι οποίοι φαίνεται να είναι αξιόλογοι, αλλά απουσιάζουν συχνά από τις συνεδριάσεις, λόγω υποχρεώσεων.

Βέβαια, το έργο της αντιπολίτευσης έχει βοηθήσει και το "Reportaz Net", το οποίο αν και δεν κάνει αντιπολίτευση, αποκαλύπτει θέματα και τους δίνει ευκαιρία να τα φέρουν στο Δημοτικό Συμβούλιο...

@ Ε,τι; Μπακάλικο είμαστε;