Latest News

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Η στιγμή που ο Χάρης Τομπούλογλου παίρνει τις 25.000 ευρώ (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

Είναι η στιγμή που ο πρώην πρόεδρος του Αγλαΐα Κυριακού Χάρης Τομπούλογλου παίρνει από τον άνθρωπο που ανέλαβε να παίξει το ρόλο του μεσάζοντα, το φάκελο με τη μίζα των 25.000 ευρώ από τη 
διαφημιστική εταιρία.
 Είναι εικόνα από το video όπου καταγράφηκαν τα πάντα και είναι ήδη στα χέρια της αστυνομίας από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του πρώην πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας. «Του έδωσα το φάκελο, τον άνοιξε να δει αν υπάρχουν μέσα χρήματα, δεν τα μέτρησε, τα έβαλε στο παλτό του και έφυγε από το γραφείο μου», δήλωσε ο Τάσος Γκιάτης, ο οποίος λειτουργούσε ως ενδιάμεσος στην υπόθεση δωροληψίας. «Στη συνέχεια έδωσε το φάκελο στο συνεργάτη του και του είπε να κατέβει από τις σκάλες, ενώ ο ίδιος κατέβηκε από το ασανσέρ [...] Προφανώς το έκανε για να μη συλληφθεί με τα χρήματα στην τσέπη», είπε και πρόσθεσε πως συνέστησε στον κ. Τομπούλογλου «να μην ρίξει τους ανθρώπους», δηλαδή τη διαφημιστική εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο.«Εγώ δεν είμαι ο μ...ς, αυτή την εποχή να αναθέτω 190.000 ευρώ και να μην παίρνω μία. 'Η θα κάνουν κίνηση να μου δώσουν μερίδιο σε εμένα και στον σύμβουλο του υπουργείου Μιχελάκο, με τον οποίο αναθέσαμε στην εταιρεία το θέμα για την παχυσαρκία, ή θα καταγγείλω τον διαγωνισμό και θα τους καταστρέψω». Τη φράση αυτή ακούγεται να λέει στον ενδιάμεσο ο Τομπούλογλου.
Σήμερα στις 18:00 οδηγείται στον ανακριτή για να απολογηθεί ο πρώην πρόεδρος του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Λίγες ώρες πριν την απολογία στην ανακρίτρια Διαφθοράς, βλέπει το φως της δημοσιότητας μια φωτογραφία ντοκουμέντο από το extra 3, με τον Χάρη Τομπούλογλου να παίρνει το... δωράκι που είχε ζητήσει.