Latest News

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Δεν φθάνουν -λέει- 1.200.000 ευρώ για το "Κανάλι 1"! - Ρε μήπως έχουν ξεφύγει τελείως στη ΔΗΡΑΠ;


Την ώρα που οι Δημοτικές Επιχειρήσεις ζουν με τον εφιάλτη του "ξαφνικού θανάτου"αλά ΕΡΤ, ο πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ Κυριάκος Μανωλάκος υποστηρίζει πως...
το 1.200.000 ευρώ που πληρώνουν ετησίως ο πειραιώτες για το «Κανάλι 1» δεν του φτάνει! 
Η απίστευτη -και προκλητική για τα οικονομικά δεδομένα της εποχής- δήλωση έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά. Απαντώντας σε ερώτηση για τα χρέη της ΔΗΡΑΠ, ο πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως το «Κανάλι 1» παίρνει μηνιαίως 100.000 ευρώ από το Δήμο, αλλά παρά όλα αυτά μπαίνει μέσα κάθε μήνα 30.000 ευρώ! 
Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων καλύπτει τη μισθοδοσία των εργαζομένων, ενώ πληρώνονται και δόσεις για διάφορες οφειλές της ΔΗΡΑΠ που συνολικά ξεπερνούν τα 1.600.000 ευρώ. 
Πάντως, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία ευθύνη για τα χρέη του δημοτικού ραδιοφώνου, αν και συμπληρώνει  τρία χρόνια στην καρέκλα του προέδρου. 
Μάλιστα, επέρριψε όλες τις ευθύνες στις προηγούμενες διοικήσεις της ΔΗΡΑΠ, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να ζητήσει να υπάρξει μια αναπροσαρμογή στην επιχορήγηση της ΔΗΡΑΠ! 
Δηλαδή, δεν φτάνει που ο πειραϊκός λαός πληρώνει 1.200.000 ευρώ για ένα ραδιόφωνο με μηδενική ακροαματικότητα και χωρίς καμία επαφή με πραγματικότητα της πόλης, θέλει να παίρνει και περισσότερα λεφτά από τα ταμεία του Δήμου Πειραιά! 

@Καλά κάνουν (και έχουν) πλάκα στη ΔΗΡΑΠ ή μήπως έχουν ξεφύγει τελείως με το "Κανάλι 1";