Latest News

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Αλβανός έσφαξε σαν αρνί τη Ναταλία Βουτσινά- Ήταν σύντροφος του δημοσιογράφου Ανδρέα Βρη (ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ)

Η άτυχη γυναίκα που έπεσε νεκρή - ΦΩΤΟ από thebestΣυγκλονίζει το πανελλήνιο η δολοφονία 43χρονης επιχειρηματία, μητέρα ενός κοριτσιού.
Ο δράστης του εγκλήματος 
παραδόθηκε με τα χέρια του αιματοβαμμένα...
στους αστυνομικούς.
Η 43χρονη Ναταλία Βουτσινά, ήταν μια δραστήρια γυναίκα, ιδιαίτερα γνωστή στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Το θύμα ήταν σύντροφος του Πατρινού δημοσιογράφου, Ανδρέα Βρη με τον οποίο έχει αποκτήσει και μια κόρη 10 ετών.
Η Ναταλία Βουτσινά, υπήρξε ενεργή επιχειρηματίας και διατηρούσε γνωστό βιβλιοπωλείο στην Πάτρα, ενώ μαζί με τον δημοσιογράφο, εκτός από ζευγάρι, ήταν και συνέταιροι, καθώς διατηρούσαν ένα κατάστημα εστίασης στο Ρίο.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος δράστης, φέρεται να εργαζόταν περιστασιακά στο σπίτι του ζεύγους, ενώ βοηθούσε και στο κατάστημα εστίασης και έτσι γνωρίστηκε με το θύμα, με τον οποίο και έκανε σχέση. Ωστόσο, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν ο 33χρονος σε κατάσταση εκτός εαυτού άρπαξε ένα μαχαίρι και την δολοφόνησε.

Το έγκλημα με θύμα την 43χρονη γυναίκα, έγινε στις 09.00 το πρωί στην περιοχή Μποζαΐτικα της Πάτρας, ενώ ο 33χρονος δράστης, λίγη ώρα μετά τον φόνο, παραδόθηκε στην Αστυνομία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δολοφόνος που είναι Αλβανός κατακρεούργησε με μαχαίρι την άτυχη γυναίκα μέσα στο σπίτι της.



Η 43χρονη είχε μία 10χρονη κόρη και ήταν παντρεμένη. Ο σύζυγος ειδοποιήθηκε για τη δολοφονία από αστυνομικούς...



Η 43χρονη που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της - ΦΩΤΟ από patrastimes.grΣύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr, o δράστης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως τον τελευταίο ενάμιση χρόνο διατηρούσε σχέση μαζί της και ότι περιστασιακά εργαζόταν στο σπίτι του ζευγαριού και επιπλέον βοηθούσε και στο κατάστημα εστίασης που είχαν.

Τους ισχυρισμούς του πάντως απορρίπτουν οι συγγενείς της 43χρονης, που πλέον δεν ξέρουν πως να ανακοινώσουν την τραγική είδηση στην 10χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας.
Το θύμα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που έσπευσε στο σπίτι έφερε μαχαιριές στην πλάτη και στο στέρνο. Ο δράστης την αποτελείωσε κόβοντάς της, την καρωτίδα.