Latest News

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Ποιος Δήμαρχος-"τζάνκι" καπνίζει κρακ και κοκαΐνη! (ΕΙΚΟΝΑ)

Σοκάρει η αποκάλυψη για τον δήμαρχο-"τζάνκι" που ήταν εθισμένος στα σκληρά ναρκωτικά, καθώς κάπνιζε κρακ κι έπαιρνε κοκαΐνη! 
Αν και η συμπεριφορά του ήταν περίεργη, ο ίδιος δεν παραδέχονταν πως είναι εξαρτημένος χρήστης ναρκωτικών ουσιών μέχρι που τον... 
Ο Δήμαρχος του Τορόντο καπνίζει κρακ - κοκαΐνη σε βίντεο
τράβηξαν βίντεο!
Η αστυνομία του Τορόντο έχει στην κατοχή της βίντεο όπου φαίνεται ο δήμαρχος του Τορόντο να καπνίζει το ιδιαίτερα επικίνδυνο ναρκωτικό κρακ - κοκαΐνη. Ο δήμαρχος Rob Ford είχε επανειλημμένως αρνηθεί ότι χρησιμοποιεί το ναρκωτικό όταν ρεπορτάζ στις εφημερίδες ανέφεραν την ύπαρξη του βίντεο μερικούς μήνες νωρίτερα.   
Χθες σε ανακοίνωση της η αστυνομία της πόλης αποκάλυψε ότι βρήκε το εν λόγω βίντεο σε υπολογιστή φίλου -και μερικές οδηγού- του δημάρχου κατά τη διάρκεια έρευνας για ναρκωτικά. Ο Rob Ford και μετά από αυτή την αποκάλυψη αρνήθηκε να παραιτηθεί, κάτι που ζητούν όλες οι εφημερίδες του Τορόντο και μέλη του δημοτικού συμβουλίου.   Ο δήμαρχος του Τορόντο όμως δεν είναι η πρώτη φορά που συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας για τον λάθος λόγο. Τον έχουν διώξει από εκδήλωση βετεράνων του πολέμου επειδή ήταν μεθυσμένος και έχει φωτογραφηθεί να κάνει απρεπείς χειρονομίες σε πολίτες από μέσα από το αυτοκίνητό του. Αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι έχει συλληφθεί για κατοχή μαριχουάνας στη Φλόριδα το 1999, μετά από αλλεπάλληλες διαψεύσεις. 

@ Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις, δήμαρχε...