Latest News

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Το πυροτέχνημα του Δημάρχου για τα Δικαστήρια...


Η κίνηση του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου να ζητήσει ξαφνικά την αναίρεση ανύπαρκτης απόφασης για την κατεδάφιση της Ραλλείου, ερμηνεύεται πως είναι καθαρά...
επικοινωνιακού χαρακτήρα!


Άλλωστε, η αναίρεση αυτή θα μπορούσε να είχε κάποια τύχη, αν στη διατύπωση του θέματος υπάρχει και ο αριθμός της απόφασης, σύμφωνα με την οποία είχε εγκριθεί η κατεδάφιση της Ραλλείου!

Που να βρεθεί όμως, αφού δεν υπάρχει προηγούμενη απόφαση;


Εδώ και καιρό δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ζητούσαν να έρθει ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο  και να αποφασίσουν να μην μεταφερθούν τα Δικαστήρια Πειραιά. Επίσης, είχαν προτείνει να υπάρχει εγγράφως ποια δημοτικά μπορεί να διαθέσει για να στεγαστούν στο κέντρο της πόλης. 

 Όμως ο Δήμαρχος αρνιόταν και δεν δεχόταν λέξη, υποστηρίζοντας ότι θα λύσει απλά το θέμα μ' ένα τηλέφωνο ή μια συνάντηση με τον Πρωθυπουργό! 


Με καθυστέρηση κι ενώ είναι προ των πυλών η μεταφορά των Δικαστηρίων στο κτίριο του Κεράνη στη Θηβών, έφερε τώρα μια παράλογη απόφαση στο δημοτικό συμβούλιο για να… ενισχυθεί - λέει- η ήττα του Υπουργού Δικαιοσύνης!

@ Μήπως έριξε το επικοινωνιακό πυροτέχνημα, αναζητώντας άλλοθι και συνενόχους στην περίπτωση που τελικά μεταφερθούν τα δικαστήρια εκτός πόλης;