Latest News

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτες αποκαλύψεις Μπολτ για γυναίκες και μαριχουάνα (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑΣ)

Ο βασιλιάς της ταχύτητας, Γιουσέιν Μπολτ, δεν κρύβεται στην αυτοβιογραφία του: παραδέχτηκε πως έχει δοκιμάσει μαριχουάνα σε νεαρή ηλικία. ενώ μίλησε και για την περίοδο που "οι γυναίκες έπεφταν στα πόδια μου".Διαβάστε τα αποσπάσματα...


Σαν κεραυνός" (Come il fulmine) είναι ο τίτλος της αυτοβιογραφίας του Γιουσέιν Μπολτ που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ημέρες (την παρουσίασε στο περιθώριο αγώνων) και σε αυτήν ο ταχύτερος άνθρωπος στον πλανήτη εδώ και αρκετά χρόνια, ήταν άκρως αποκαλυπτικός.
Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ που έχει σπάσει τα χρονόμετρα σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα από το 2008 και μετά, μίλησε για την εμπειρία που βίωσε καπνίζοντας μαριχουάνα όταν ήταν μικρός, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση του με τις γυναίκες από τότε που έγινε διάσημος ενώ εξομολογήθηκε και το όνειρό του: αυτό του ποδοσφαιριστή!


Αποσπάσματα από την αυτοβιογραφία του Γιουσέιν Μπολτ:



Για το ότι δοκίμασε μαριχουάνα σε νεαρή ηλικία: "Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται ακατάλληλο για έναν ολυμπιονίκη. Το έχω κάνει μόνο μία φορά και το έχω μετανιώσει. Όταν έπαιζα μπάλα με φίλους, στο πάρκο υπήρχε πάντα μία ομάδα παιδιών που κάπνιζαν. Μία ημέρα υπέκυψα στον πειρασμό αλλα μόλις δοκίμασα σκέφτηκα πως ήταν αηδιαστικό. Αισθάνθηκα λίγο κουρασμένος, το αποτέλεσμα ήταν δυνατό και υπέφερα από ιλίγγους".

Για τη σχέση του με το ωραίο φύλο: "Οι γυναίκες έπεφταν στα πόδια μου, κυρίως από τη στιγμή που έγινα επαγγελματίας αθλητής. Δεν ήταν κάτι το νέο για μένα αλλά μετά το Πεκίνο η κατάσταση άλλαξε. Μπορούσα να έχω οποιαδήποτε γυναίκα ήθελα. Πήγαινα σε ένα νυχτερινό κέντρο και σκεφτόμουν: "Χμ, ποια να διαλέξω; Εσένα; Εσένα; Όχι, εσένα! Έλα". Για έναν άνδρα, ήταν σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Επιπλέον, ήμουν 22 ετών και ήμουν γεμάτος από ζωή. Αισθανόμουν σαν ένα μικρό παιδί σε ένα κατάστημα με καραμέλες".

Για το όνειρό του να γίνει ποδοσφαιριστής:  "Το ξέρω, μοιάζει με τρέλα. Εγώ όμως το βλέπω έτσι: ένας προπονητής θα έπρεπε να δώσει μία ευκαιρία σε έναν παίκτη. Πιστεύω ότι θα μπορούσα να είμαι αρκετά τυχερός για να παίξω σε μία αγγλική ομάδα".