Latest News

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Πως την πάτησε έτσι ο Αλέξης Τσίπρας

Μπορεί λίγο πολύ το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας  να ήταν αναμενόμενο, αλλά εκείνο που δεν θα περίμενε ο Αλέξης Τσίπρας είναι ότι θα ανταποκρινόταν στην πρόταση μομφή του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης θα ήταν η Θοδώρα Τζάκρη. Αυτή ήταν...
η μόνη που ψήφισε υπέρ της πρότασης μομφής και είδε την «έξοδο» από το ΠΑΣΟΚ. Η αποχώρηση Τζάκρη συνοδεύτηκε με μια γραπτή δήλωση της, η οποία ενισχύει τις σε βάρος της κυβέρνησης εντυπώσεις, με την ανεξάρτητη, πλέον, βουλευτή να αναφέρει μεταξύ άλλων: "η σημερινή κυβέρνηση διακατέχεται από έλλειμμα δημοκρατίας. Δεν υπάρχει σχέδιο εξόδου από την κρίση, παρά μόνο αγωνία για να γίνει επικοινωνιακή διαχείριση των νέων περικοπών που επιβάλλουν με e mails οι Τροϊκανοί".
Εκείνο που αποτελεί  το μεγαλύτερο κίνδυνο για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η ανεξάρτητη πλέον Θ. Τζάκρη να καταφέρει να ενταχθεί στο ΣΥΡΙΖΑ. Τότε αναμένεται να δημιουργηθεί μείζον εσωκομματικό θέμα, καθώς αναμένεται να υπάρχουν σφοδρές αντιδράσεις από άλλα στελέχη γένους θηλυκού στην Κομμουνδούρου.
 Όπως εκτιμούν πολιτικοί και μη παρατηρητές, Κωνσταντοπούλου, Δούρου δεν μπορεί παρά ναθέσουν βέτο στην ένταξη επικαλούμενες ακόμα και λόγους αισθητικής, όσον αφορά κυρίως στις ενδυματολογικές επιλογές της Τζάκρη.
@ Ρε πως την πάτησε έτσι ο Αλέξης Τσίπρας...