Latest News

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Αυτός είναι ο εκτελεστής της διπλής δολοφονίας στα γραφεία της Χ.Α. στο Νέο Ηράκλειο (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αυτός είναι ο εκτελεστής της διπλής δολοφονίας στα γραφεία της Χ.Α. στο Νέο ΗράκλειοΦωτογραφίες του δράστη της διπλής δολοφονίας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο έδωσε η Αντιτρομοκρατική στη δημοσιότητα, προκειμένου να βοηθήσουν πολίτες που γνωρίζουν κάτι για...


τον εκτελεστή.
Οι φωτογραφίες δεν είναι καθαρές, καθώς είναι από τις κάμερες ασφαλείας, ωστόσο σε ανακοίνωση της αστυνομίας  δίνονται οι εξής διευκρινήσεις:
Ο άνδρας είναι αδύνατος, ύψους 1.70 με 1.75 μ., φορούσε τζιν παντελόνι, σκούρου μπλε χρώματος, λευκά υποδήματα, μαύρο σακίδιο στην πλάτη και καπέλο τύπου τζόκεϊ ή κράνος μοτοσικλετιστή λευκού χρώματος.

ox.JPGΕπιπλέον, στην δημοσιότητα δόθηκαν και φωτογραφίες από την μοτοσικλέτα μάρκας HONDA , μοντέλου Africa Twin, λευκού-μαύρου χρώματος, η οποία έφερε στο λευκό μέρος της σχέδια ερυθρού-μπλε χρώματος και βρέθηκε ύστερα από επισταμένες αναζητήσεις σε υπαίθριο χώρο πλησίον του ρέματος «Χελιδονούς», περίπου σε διακόσια μέτρα απόσταση από τη συμβολή αυτής με την οδό Δεκελείας, στην Κηφισιά Αττικής.
Η μοτοσικλέτα, όπως σας είχαμε ενημερώσει, όταν βρέθηκε δεν είχε πινακίδα κυκλοφορίας, όμως από έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για κλεμμένη μηχανή.