Latest News

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά ο Σπύρος Δρυμιλής (Ε, και;)

Πριν από έξι μέρες (!) ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά δικηγόρος Σπύρος Δρυμιλής ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του σελίδα στο Facebook στους διαδικτυακούς του φίλους πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά στις προσεχείς...
δημοτικές εκλογές. 
Ωστόσο η προαναγγελία της υποψηφιότητάς έγινε σήμερα ευρέως γνωστή, αν και  ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη, τουλάχιστον σε όσους παρακολουθούν τα δημοτικά πράγματα κάτω στο λιμάνι του Πειραιά. 
Εδώ και καιρό ο  εντεταλμένος σύμβουλος για τα ΚΕΠ είχε αποστασιοποιηθεί από τον συνδυασμό του δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου. Το τελευταίο διάστημα είτε απουσίαζε από τα δημοτικά συμβούλια ή ερχόταν απλά και έδινε το παρών. Στην αρχή της θητείας του είχε κάνει και κάποιες παρεμβάσεις με τις οποίες συνήθως εξέφραζε την αντίθεσή του σε επιλογές της Δημοτικής Αρχής Μιχαλολιάκου. Ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων οι αντιδράσεις για τις παραλίες Βοτσαλάκια και Φρεαττύδα, αλλά και το μπόουλινγκ στον Προφήτη Ηλία. Μάλιστα, τότε είχε ανακοινώσει ότι ανεξαρτητοποιείται από το συνδυασμό "Μας Ενώνει ο Πειραιάς", αλλά μετά τα πήρε πίσω προφανώς ύστερα από πιέσεις που δέχτηκε από τον 7ο όροφο της Πλατείας Κοραή.

@ Δεν πιστεύουμε να συμβεί το ίδιο και με την υποψηφιότητά του ως Δήμαρχος Πειραιά. Ε και;