Latest News

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Τι λέει ο Δήμαρχος για τα Δικαστήρια Πειραιά...

Αν θέλετε να μάθετε τι είπε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά για το θέμα της μεταφοράς των δικαστηρίων, τότε μπορείτε να διαβάσετε όσα απάντησε σε ερωτήσεις ακροατών (;) στο... 



 δημοτικό ραδιόφωνο:
«Τα δικαστήρια δεν θα φύγουν από το κέντρο του Πειραιά. 
Ο κ.Αθανασίου έχει την ευθύνη των δικών του λόγων και των δικών του πράξεων, όπως και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου. Το ίδιο όμως και ο Δήμαρχος έχει την ευθύνη των δικών του λόγων. 
Η δέσμευση είναι απόλυτη: τα δικαστήρια δεν θα φύγουν. Πρέπει να σας πω όμως ότι δώσαμε  πολύ σκληρό αγώνα τη στιγμή που άλλοι είχαν «τελειώσει» το θέμα κρυφά από το λαό. Ξέρετε μερικοί από αυτούς που τώρα φωνάζουν να μην φύγουν τα δικαστήρια, συμφωνούσαν να φύγουν. Ευθύνεται βέβαια ο κ. Αθανασίου για την εμμονή του, αλλά ευθύνονται περισσότερο εκείνοι που το υποκίνησαν: Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου, ο ΣΥΡΙΖΑ, στη λογική του να αναπτυχθεί ο Πειραιάς προς τη Λεύκα, περιφερειακά κ.λ.π. Δεν δέχομαι τον υποκριτικό λόγο.
Όχι δεν θα φύγουν τα δικαστήρια.
Μη μεγαλοποιούμε θέματα, δεν είναι η ώρα για στέγη πολυτελείας ούτε για το δημαρχείο ούτε για τα δικαστήρια. Τελειώσανε αυτές οι εποχές της σπατάλης και της χλιδής. Και τα υπάρχοντα δικαστήρια με καλή επισκευή, που μπορεί να γίνει εντός του Αυγούστου, όταν κλείνουν τα δικαστήρια, και με κατασκευή εξόδων κινδύνου, είναι μια χαρά.»