Latest News

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Πλάκα κάνεις! Ο Πούμπουρας ξεπέρασε τον Σαμαρά

«Πλάκα κάνεις Αντώνη;» Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της συνέντευξης του Αντώνη Σαμαρά στο MEGA και τον Γιάννη Πρετεντέρη η οποία...
καταποντίστηκε στα νούμερα τηλεθέασης της AGB, βρέθηκε πολύ πίσω από την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο STAR και στον «Ενικό» και κινδύνεψε να μείνει πίσω και από τις δύο χιουμοριστικές εκπομπές του ΑΝΤ1, η μία εκ των οποίων μάλιστα, μεταδιδόταν σε επανάληψη. 
Όπως γράφει "Το Κουτί της Πανδώρας",  η συνέντευξη του πρωθυπουργού στο MEGA δεν έτυχε ανταπόκρισης από το τηλεοπτικό κοινό και σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 19,3%, την ώρα που η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο STAR, ξεπερνούσε σε μέσο όρο το 24%. Σημειωτέον ότι η εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με καλεσμένο τον Αλέξη Τσίπρα πριν από περίπου 20 μέρες, είχε ξεπεράσει το 33% και την είχαν παρακολουθήσει σχεδόν ένα εκατ. άνθρωποι.
Ας δεχθούμε όμως ότι στην μεταξύ Πρετεντέρη και Χατζηνικολάου «κόντρα» ο δεύτερος υπερτερεί αφού είναι πιο δημοφιλής. Τι συνέβη όμως όταν ακόμη η εκπομπή «Στον Ενικό» δεν ήταν στον αέρα και αντίπαλοι των Πρετεντέρη-Σαμαρά, ήταν μια ξένη ταινία και δύο χιουμοριστικές εκπομπές;
Η ξένη ταινία που μετέδωσε το STAR, ξεπέρασε το 20% και φυσικά την «Ανατροπή». Η εκπομπή του ANT1 «Πλάκα κάνεις» με τους Σάββα Πούμπουρα και Δημήτρη Βλάχο, την ώρα που ο πρωθυπουργός σημείωνε 19,3%, έφθανε το 18,7%, ενώ η δεύτερη χιουμοριστική εκπομπή του ίδιου καναλιού «Κράτα γερά» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό, η οποία μεταδιδόταν σε επανάληψη, έκανε μέσο όρο 17,1%.
Η συνέντευξη του πρωθυπουργού οριακά ξεπέρασε το εύπεπτο προϊόν του αντίπαλου καναλιού. 
Καταδείχθηκε έτσι το περιορισμένο ενδιαφέρον του κόσμου. Ακόμη και ο Σάββας κόντεψε να περάσει τον Αντώνη.