Latest News

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Να δεις που κάποτε θα τους πούνε και μ@λ@κες...

Αν τελικά τα Δικαστήρια Πειραιά μεταφερθούν εκτός του κέντρου της πόλης, τότε ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος θα έχει υποστεί μια μεγάλη πολιτική και... 
προσωπική ήττα. 
Αυτό το ξέρει ή τουλάχιστον το καταλαβαίνει και ο ίδιος. Άλλωστε, δεν είναι κι ό,τι καλύτερο για το κύρος του να μείνει στην ιστορία ως ο Δήμαρχος της πόλης όπου τα Δικαστήρια Πειραιά μεταφέρθηκαν στο Δήμο Νίκαιας- Ρέντη με τα περίπου 5.000 άτομα που τα επισκέπτονται καθημερινά. Φυσικά δεν πείθουν κανέναν σοβαρό άνθρωπο τα αστεία επιχειρήματα τύπου ότι το θέμα ξεκίνησε "από κάτω προς τα πάνω" με την ηγεσία του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά να παραπλανά τον Υπουργό Δικαιοσύνη και τον Πρωθυπουργό, που τυγχάνει να προέρχονται από το δικό του κόμμα. 
Πολύ περισσότερο είναι για γέλια όλες αυτές οι σαχλαμάρες ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ για ό,τι κακό συμβαίνει, άρα και την ενδεχόμενη μεταφορά των Δικαστηρίων Πειραιά! 
Αυτά καλό είναι να μην λέγονται δημόσια ούτε για αστείο. Γιατί ακούγονται λες προσπαθεί να πείσει πως αυτόν τον τόπο εκτός από την Τρόικα, τον κυβερνάει ο Μανουσάκης μαζί με τον Καρδαρά! 
Έτσι, υποτιμάει και τον εαυτό τους περισσότερο απ' όλους τους άλλους που μπορεί κάποτε να τους πούνε και μ@λ@κες, επειδή σας ψήφισαν κάποτε. Αλλά δεν θα κατέβουν αυτοί στις επόμενες εκλογές και ο νοών νοείτω...