Latest News

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Τελικά πάλι ήρθε δεύτερος ο Δήμος Πειραιά!

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί  για την χρηματοδότηση της επαναλειτουργίας  του Δημοτικού Θεάτρου, βρέθηκε άλλος Δήμαρχος που πήρε περισσότερα από την χρεοκοπημένη ελληνική κυβέρνηση και μάλιστα είναι... 
και Αλβανός!
Την πρόθεση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου να χρηματοδοτήσει την ανέγερση του Εθνικού Θεάτρου της Αλβανίας με το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ σχολιάζει ο Αντώνης Καλογερόγιαννης. 
Ο επικεφαλής της παράταξης «Πειραιάς-Όλοι Μαζί» επισημαίνει πως η ελληνική κυβέρνηση προσφέρει περισσότερα για το Εθνικό Θέατρο Αλβανίας απ΄ ότι το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σημειώνοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
«Τελικά, είμαστε άτυχοι οι Πειραιώτες. Άτυχοι που η πόλη μας είναι στην Ελλάδα κι όχι στην Αλβανία. Άτυχοι που έχουμε απλά ένα Δημοτικό Θέατρο κι όχι ένα Εθνικό Θέατρο όπως αυτό των Τιράνων της Αλβανίας.  Παίξαμε και χάσαμε και μάλιστα εντός έδρας !
Η ατυχία μας αυτή είναι εμφανής από το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος της Τροϊκανής Κατοχικής κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος πρόκειται να δώσει περίπου 2, 5 εκατομμύρια ευρώ για την ανέγερση του Εθνικού Θεάτρου της Αλβανίας στο κέντρο των Τιράνων. 

Θυμίζω στον κο Βενιζέλο ότι εδώ, στον Πειραιά, ανακαινίστηκε το Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας και ξεκίνησε την λειτουργία του πριν από λίγες ημέρες. Ένα θέατρο που σε ετήσια βάση χρειάζεται χρήματα για να λειτουργήσει και να εξασφαλίσει την βιωσιμότητα του. Αλλά για τον κ. Βενιζέλο δεν αποτελεί προτεραιότητα ο Πειραιάς αλλά τα Τίρανα. Δεν αποτελεί προτεραιότητα η πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης μας ".

@ Μάλλον αντί για τον Αντωνάκη, έπρεπε να δαγκώσει τον Μπένι που φαίνεται είναι πιο Extra Large τουλάχιστον με τους Αλβανούς...!