Latest News

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Με το όπλο στο χέρι η Ζαρούλια – "ο Δένδιας ηθικός αυτουργός των φόνων"

Στο Αστυνομικό τμήμα Πεύκης βρέθηκαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια, Πολύβιος Ζησιμόπουλος και Παναγιώτης Ηλιόπουλος προκειμένου να...
καταθέσουν τις άδειες οπλοφορίας και τα όπλα τους.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής επέρριψαν την ευθύνη στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τη δολοφονία δύο νέων έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, προσερχόμενοι στο αστυνομικό τμήμα Πεύκης, προκειμένου να παραδώσουν τις άδειες οπλοφορίας τους, κατόπιν σχετικού αιτήματος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

«Ο Νίκος Δένδιας έπρεπε να είχε την ευθιξία να παραιτηθεί από χθες το βράδυ. Είναι ένας ανίκανος υπουργός που έχει ξεφτιλίσει την Αστυνομία», σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Ηλιόπουλος.

«Εδώ και ενάμιση μήνα έγδυνε τους αστυνομικούς για να δει αν έχουν τατουάζ, σημείωσε χαρακτηριστικά και είπε αντί να στέλνει την αντιτρομοκρατική να ψάχνει τον Μαζιώτη,- που είχε εξαπολύσει απειλές κατά της ΧΑ, τους έστελνε να σκάβουν στα μοναστήρια, ψάχνοντας υποτιθέμενο οπλισμό της ΧΑ».

Κατήγγειλε ότι ο κ. Δένδιας αφαίρεσε την αστυνομική προστασία από τους βουλευτές της ΧΑ, «ενώ ήξερε πως είμαστε στόχος τρομοκρατών».