Latest News

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Και τρίτος υποψήφιος στον Δήμο Πειραιά!

 Μετά την off shore υποψηφιότητα του Γιώργου Βερνίκου και την αναμενόμενη προαναγγελία του Σπύρου Δρυμιλή, εμφανίστηκε και τρίτος υποψήφιος για το…
Δήμο Πειραιά.

Μάλιστα, ο τελευταίος αποκαλύφθηκε πως «λύγισε» έπειτα από έκκληση δημότη να είναι υποψήφιος και  ανακοίνωσε στον "αέρα" εμμέσως πλην σαφώς την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου. 

Ο τρίτος κατά σειρά υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής:


«Για άλλη μια φορά θέλω να πω ότι έχω απορρίψει τις προτάσεις για υπουργοποίηση, όπως και κάθε σκέψη από τις τοπικές κοινωνίες να είμαι υποψήφιος Περιφερειάρχης ή στην Αττική ή στην Πελοπόννησο. 
Δεν θα είμαι πουθενά αλλού υποψήφιος και δεν αποδέχομαι κανένα άλλο αξίωμα. Το «μεγαλύτερο αξίωμα» είναι η αγάπη που έχω εισπράξει από τον Πειραϊκό λαό και το χρέος που έχω απέναντι του. Δεν ψάχνω για «γαλόνια». Έχω πάθος για τον Πειραιά. Το «κόμμα» μου είναι ο Πειραιάς. 
Θα καλέσω και τα κόμματα να μην επιχειρήσουν να ποδηγετήσουν τις δημοτικές εκλογές. Αν είμαι υποψήφιος δεν θέλω βοήθεια από κανένα κόμμα. 
Θα ζητήσω να μην αναμειχθούν τα κόμματα. Να αφήσουν τον Πειραϊκό λαό να αποφασίσει πως θα πορευτεί. Εάν παρά ταύτα το επιδιώξουν, ξέρω να αντιμετωπίζω κόμματα».   


@Μήπως κάνουν πλάκα αν αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος στον Δήμο Πειραιά;