Latest News

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Ποιος Δήμαρχος σε κατάσταση μέθης λέει και κάνει ασυναρτησίες! (ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ)

Ο δήμαρχος εμφανίζεται ταραγμένος, να παραληρεί και να χτυπάει τα χέρια του μεταξύ τους, με τουλάχιστον άλλο ένα πρόσωπο να τον παροτρύνει να συνεχίσει.Δεν πέρασε καλά καλά μια βδομάδα από την είδηση σοκ ότι...


o-dimarxos-toronto-romp-fornt.jpg
ο δήμαρχος του Τορόντο φαίνεται σε βίντεο να καπνίζει κρακ κι άλλο ένα θολό βίντεο που τον εκθέτει είδε το φως της δημοσιότητας

Στο εν λόγω βίντεο διάρκειας 80 δευτερολέπτων, το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας Toronto Star και αναμεταδόθηκε από καναδικά τηλεοπτικά κανάλια. 
 «Ή αυτός θα πεθάνει ή εγώ» ακούγεται να λέει, καθώς και να αναφέρεται σε κάτι που συμβαίνει «σ' αυτό το ρινγκ». «Χρειάζομαι δέκα λεπτά για να βεβαιωθώ ότι είναι νεκρός. Θα έχουν όλα τελειώσει σε πέντε λεπτά» λέει επίσης. Μερικά λεπτά μετά την ανάρτηση του βίντεο ο Φορντ βγήκε από το δημαρχείο για να ζητήσει συγγνώμη. 
 «Το μόνο που μπορώ να πω, ξανά, είναι ότι έχω κάνει λάθη. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να διαβεβαιώσω το λαό ότι...απλά ήθελα να σας πω ότι είδα το βίντεο, είναι εξαιρετικά ντροπιαστικό» είπε. «Προφανώς ήμουν πολύ, πολύ μεθυσμένος».