Latest News

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Η πλάκα με την υποψηφιότητα του Δημάρχου...

Τελικά φαίνεται πως έχει πολύ γέλιο όλη αυτή η αστεία κουβέντα με την υποψηφιότητα του Δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου. 
Η πλάκα ξεκίνησε...


εδώ και καιρό - από την άνοιξη! - από τον ίδιο, ο οποίος είχε προαναγγείλει ότι θα ανακοινώσει στις 15 Σεπτεμβρίου εάν θα είναι ή όχι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2014. 
"Μέχρι τότε θα παραμείνω σκεπτόμενος" είπε πει στον αέρα από την εκπομπή με τα παραμύθια στο δήμαρχο. Τότε κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν ακόμα και πλάκα, μετρώντας αντίστροφα έως την ημέρα ανακοίνωση της υποψηφιότητας, λες και ο κόσμος δεν είχε άλλη δουλειά να κάνει παρά να περιμένει αν ο δήμαρχος θα είναι εκ νέου υποψήφιος.
Η πολυπόθητη μέρα έφτασε, αλλά ο Βασίλης Μιχαλολάκος απέφυγε ν' αποσαφηνίσει τις προθέσεις του, λέγοντας ότι τώρα δεν έχει χρόνο, γιατί ασχολείται - λέει- με την αναμόρφωση του Πειραιά! 
Όμως όλο αυτό το διάστημα υπάρχουν διαρροές από τα κεντρικά της ΝΔ στη Συγγρού, όπου θεωρούν δεδομένο πως θα είναι ξανά υποψήφιος στον Πειραιά.
Ο ίδιος συνέχισε την πλάκα με την υποψηφιότητά του, λέγοντας στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο πως
 "Εγώ δεν θα είμαι υποψήφιος, αλλά Δήμαρχος"!
Η ατάκα αυτή φαίνεται να ενθουσίασε τη δημοτική του ομάδα και ξέσπασε σε γέλια και χειροκροτήματα...
@ Καλή η πλάκα με την υποψηφιότητα του Δημάρχου, αλλά μήπως θα πρέπει να ρωτήσει και τον πειραϊκό λαό ή αυτό είναι λεπτομέρεια;