Latest News

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΣΟΚ: Είχε κάνει το πατρικό της… οίκο ανοχής!

Μία κοπέλα μαζί με μια φίλη της είχε μετατρέψει και λειτουργούσε το πατρικό της σπίτι ως  οίκο ανοχής, ενώ παράλληλα διαφήμιζαν τις υπηρεσίες τους σε...
φαντάρους!
Το περιστατικό συνέβη στη Ρόδο ενώ η η οικογένεια της κοπέλας και η ίδια είχαν μετακομίσει δύο χρόνια νωρίτερα από το συγκεκριμένο σπίτι, επειδή αντιμετώπιζε προβλήματα στεγανότητας. Έκτοτε οι γονείς της θεωρούσαν πως το σπίτι παρέμενε κλειστό.

Μετά την τελευταία νεροποντή ζήτησαν από συγγενικό τους πρόσωπο να πάει στο σπίτι για να ελέγξει πιθανές ζημιές. Το κλειδί όμως που είχαν, δεν ταίριαζε στη κλειδαριά. Έτσι ο πατέρας ανησύχησε και πήγε να διαπιστώσει μόνος του τι συμβαίνει.

Ο άντρας υποψιασμένος ότι κάτι δεν πάει καλά, παρακολούθησε την κίνηση στο σπίτι και διαπίστωσε τι ακριβώς συνέβαινε. Όταν το βράδυ η κόρη του επέστρεψε από το τεχνικό γραφείο στο οποίο υποτίθεται πως εργαζόταν, ακολούθησε έντονη λογομαχία και όπως διαπίστωσε, προς έκπληξή του, η γυναίκα είχε καταφέρει να συγκεντρώσει στην τράπεζα ένα ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό από τις… επιχειρηματικές της δραστηριότητες.