Latest News

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Στη Δικαιοσύνη οι τρεις δράστες των βανδαλισμών στο μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7

Στην  Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά οδηγήθηκαν τρία άτομα που πλησίασαν το μνημείο της Θύρας 7 στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και...


προέβησαν σε βανδαλισμούς.
Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης και οι τρεις δράστες εντοπίστηκαν από την ασφάλεια του γηπέδου και οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη.
Όπως έγινε γνωστό, οι τρεις δράστες, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Smart, έφτασαν στον περιβάλλοντα χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και, με τη χρήση ενός "κάβουρα", προξένησαν ζημιές σε διαφημιστικές πινακίδες και διάφορους χώρους του γηπέδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις δράστες συνεχίζοντας το... έργο τους προχώρησαν σε βανδαλισμούς στο ιερό μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7 που βρίσκεται στα πέριξ του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», προσβάλλοντας με αυτό τον τρόπο τη μνήμη των 21 ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό συμβάν της 8ης Φεβρουαρίου του 1981.
Δηλώσεις για την υπόθεση έκανε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος είπε:
«Γύρω στις 4:00, άγνωστοι μετέβησαν στο μνημείο της θύρας 7 και έκαναν βανδαλισμούς. Αυτό προκαλεί πικρία ανεξάρτητα από οπαδικές προτιμήσεις. Οι κύριοι αυτοί έχουν συλληφθεί και θα μάθουμε περισσότερα για το ποιος τους έστειλε και τι ήθελε να πετύχει».