Latest News

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

"Tο αγόρι με τις ριγέ πιτζάμες" από το Λιμάνι της Αγωνίας

Με την προβολή της ταινίας «Το αγόρι με τις ριγέ πιτζάμες», η ομάδα Πολιτισμού του Λιμανιού της Αγωνίας επανέρχεται δριμύτερη μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα και απαντάει στην πολύπλευρη κρίση από το δικό...



της μετερίζι.

Όπως ανακοινώθηκε, η ομάδα Πολιτισμού θα συνεδριάζει κάθε δεύτερη Πέμπτη στο Στέκι του Λιμανιού, Πραξιτέλους 78, στις 9 μμ.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα που θα διαρκέσει μέχρι το Γενάρη, με ταινίες όχι πολυπαιγμένες, που θα πραγματεύονται  θέματα επίκαιρα, όπως τη διαφορετικότητα, το φασισμό, τη μετανάστευση, την κρίση και τα προβλήματα της νεολαίας.
Η έναρξη προγραμματίζεται για την Τετάρτη, 23/10 και ώρα 8.45 στο Στέκι του Λιμανιού, με το έργο ‘’Το αγόρι με τις ριγέ πιτζάμες’’.
Οι προβολές θα γίνονται κάθε δεύτερη Τετάρτη την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, με ζητούμενο να ακολουθεί μια συζήτηση με λίγο κρασάκι και ζεστή ατμόσφαιρα.
Το πρόγραμμα του πρώτου αφιερώματος θα ανακοινωθεί την πρώτη Τετάρτη.
Οι προβολές είναι δωρεάν. Ωστόσο προτείνουν στους φίλους που μπορούν, να φέρνουν ένα τρόφιμο για το πρόγραμμα επισιτισμού του Λιμανιού.
Καταλήγοντας το Λιμάνι της Αγωνίας σημειώνει:
"Η Τέχνη είναι παρηγορητική και ανατρεπτική!  Σας περιμένουμε με χαρά. Οι καιροί έχουν ανάγκη τη σύσφιγξη των σχέσεων!"