Latest News

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Αυτός είναι ο ληστής του ξενοδοχείου "Mary Plaza"


Ένας Έλληνας, 33 ετών, σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες,είναι ο δράστης της ένοπλης ληστείας στο ξενοδοχείο  "Mary Plaza" στην παλαιά παραλιακή λεωφόρο στο Μοσχάτο, σύμφωνα με...
την αστυνομία.

Ο 33χρονος συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α. Μοσχάτου, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος είχε γίνει αντιληπτός από Ειδικό Φρουρό που βρισκόταν σε υπηρεσία σκοπού στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά ενώ επιχειρούσε να κλέψει μια μοτοσυκλέτα.

Σύμφωνα με την αστυνομία,  ο 33χρονος είναι ο ένοπλος ληστής που  την προηγούμενη μέρα (10-10-2013), έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του ακινητοποίησε με την απειλή όπλου υπάλληλο ξενοδοχείου στην περιοχή του Μοσχάτου και αφαίρεσε 1.120 ευρώ.

Κατά την σύλληψή του βρέθηκε να έχει ένα πιστόλι REPLICA, ένα ζευγάρι γάντια, μια θήκη πιστολιού και το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ ενώ σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν έξι συσκευές εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας και δύο προσόψεις από ράδιο- CD .  Ο 33χρονος είχε προμηθευθεί το πιστόλι από έναν 30χρονο, ο οποίος εντοπίσθηκε στην περιοχή του Πειραιά το μεσημέρι της Παρασκευής και συνελήφθη.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πειραιά.