Latest News

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

I. Bουράκης: Κύριε Δήμαρχε, είναι υπερβολικά τα ποσά για φιέστα του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

Για υπερβολική σπατάλη δημοτικού χρήματος με τη φιέστα της πρεμιέρας επαναλειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, έκανε λόγο ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ιωσήφ Βουράκης, τονίζοντας πως τα εγκαίνια δεν προσφέρονται για... 

προεκλογική εκμετάλλευση.

"Τα ποσά που χαλάτε είναι τεράστια. Τα 180.000 ευρώ για εγκαίνια είναι τεράστιο ποσόν" επεσήμανε ο Ιωσήφ Βουράκης, μιλώντας στο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά. Απευθυνόμενος τον δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο ζήτησε:
"Μην χρησιμοποιήσετε τα εγκαίνια του δημοτικού θεάτρου για προεκλογική καμπάνια. Ανήκει στον πειραϊκό λαό το έργο και είναι άλλων δημάρχων.Μην το μπερδεύετε με την προεκλογική περίοδο..."


Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος αναφέρθηκε ακόμη και στη συνέντευξη τύπου για το Δημοτικό Θέατρο, υπογραμμίζοντας πως τα 2.000 ευρώ για τυροπιτάκια και στικάκια είναι υπερβολικό ποσό. "Αυτά τα στικάκια κοστίζουν περίπου 5 ευρώ. Άρα θα πήρατε γύρω στα 200" είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας πως ο δήμαρχος  γέμισε με...στικάκια όλο τον Πειραιά. 

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος είπε πως θα ζητήσει να γίνει οικονομικός απολογισμός (!) για το κόστος της συνέντευξης τύπου και υποσχέθηκε πως θα ενημερώσει το συμβούλιο στην επόμενη συνεδρίαση." Να ξέρετε πως το κόστος δεν ήταν μεγαλύτερο από μια συνεδρίαση του ΟΛΠ" είπε χαρακτηριστικά και επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι είναι άλλο το ποσόν που προϋπολογίζεται κι άλλο αυτό που θα κοστίσει τελικά στο Δήμο. 

@ Αλήθεια, ποιος ευθύνεται για τους "φουσκωμένους" προϋπολογισμούς, που εκθέτουν πάνω απ' όλα τον ίδιο τον δήμαρχο;