Latest News

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

H τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής... Αυτό είναι το νέο κρυφό ειδύλλιο στην showbiz (ΦΩΤΟ)


Έκτακτο!Είδηση Βόμβα!Αυτό είναι το νέο ΕΙΔYΛΛΙΟ στην Ελληνική SHOWBIZ…Εκείνη είναι  νεαρή και όμορφη τραγουδίστρια που είναι ανερχόμενη στην ελληνική μουσική. Εκείνος είναι  ένας από τους πιο ωραίους και καταξιωμένους ποδοσφαιριστές  της Ελλάδας. Αυτό είναι το νέο ειδύλλιο στην...
 ελληνική showbiz.
Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό όταν ο Γιούρκας Σεϊταρίδης είχε δηλώσει σε συνέντευξή του όταν ρωτήθηκε ποιες γυναίκες του αρέσουν: «Μου αρέσουν πολύ η Έφη Κυριακού, η Όλγα Φαρμάκη και η Θωμαή Απέργη. Γενικά μου αρέσουν οι μελαχρινές. Δεν μου αρέσουν οι skinny γυναίκες».
Φαίνεται λοιπόν πως ο γόης Γιούρκας κατάφερε τη Θωμαή και οι δυο τους είναι εδώ και λίγο καιρό μαζί, προσπαθώντας να μείνουν μακριά από τα φώτα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η μοναδική εμφάνισή τους μαζί έγινε προσφάτως σε cafe-bar στην Αθήνα, όπου διατήρησαν χαμηλό προφίλ, κάθισαν σε ένα πιο απόμερο τραπέζι και προσπάθησαν να μην προσελκύσουν τα βλέμματα. Το ειδύλλιο έχει ξεκινήσει εδώ και ένα δίμηνο περίπου με τον ποδοσφαιριστή να παίζει σωστά το ρόλο του κυνηγού και να πιάνει στα δίχτυα του τη Θωμαή.