Latest News

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Eλεύθερος ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ Παπαχρήστος:Θα τα πούμε στα δικαστήρια με τον Καμμένο



"Τίτλο τιμής η μήνυση Καμμένου... " δήλωσε ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ, Γ. Παπαχρήστος, κατά την αποχώρηση του από τον εισαγγελέα Ιωαννίνων, όπου είχε οδηγηθεί με τη διαδικασία του αυτοφωρου μετά από μήνυση του...
Π.Καμμένου.
«Θεωρώ... 
τίτλο τιμής τη μήνυση του Πάνου Καμμένου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στις αίθουσες των δικαστηρίων», είπε ο  Γιώργος Παπαχρήστος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος και η υπόθεση θα εκδικαστεί σε τακτική δικάσιμο.
Σε ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, γίνεται λόγος περί «ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων για το πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, τα οποία επανειλημμένα έχει καταχωρήσει (σσ. ο δημοσιογράφος) στην εφημερίδα που εργάζεται και για το περιεχόμενό τους έχουν ασκηθεί σε βάρος του τέσσερις αντίστοιχες αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου».
«Επιπλέον τα ανωτέρω, καθώς και άλλα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα του Γιώργου Παπαχρήστου έχουν διαψευσθεί, όπως αποδεικνύεται και από δελτία τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων και από έγγραφα, τα οποία είναι συνημμένα στη μήνυση» καταλήγει η ανακοίνωση.