Latest News

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Αυτός έστειλε στη φυλακή τον Μιχαλολιάκο

http://www.newsit.gr/files/Image/2013/09/29/resized/mixaloliakos_gada_513_355.jpgΤον αρχηγό της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο ΔΕΝ τον έκαψε ο "πυρηνάρχης" της Νίκαιας Γ. Πατέλης, όπως λέγεται και γράφεται από τα ΜΜΕ. Εκείνος που τον έστειλε στη φυλακή είναι ο... Αντώνης Σαμαράς. 

Πανικόβλητος μετά την γκάφα με την μη προφυλάκιση των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να κάνει δήλωση από την Ουάσινγκτον. 
Δεν είναι τυχαίο ότι η παρέμβασή του έγινε την ώρα της απολογίας Μιχαλολιάκου στον ανακριτή, στέλνοντας σαφές μήνυμα-παραγγελία προς κάθε κατεύθυνση, λέγοντας:
«Οι ακραίοι της Χρυσής Αυγής είναι υπόλογοι και υπόδικοι, κάποιοι είναι ήδη προφυλακισμένοι, κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει ποτέ ως τώρα. Η εικόνα της χώρας δεν έχει καμία σχέση με εκείνη πριν από δύο εβδομάδες. Είμαστε Δημοκρατία και η Δημοκρατία λειτουργεί. Η Δικαιοσύνη κάνει τη δουλειά της. Όσοι υπονομεύουν τη Δημοκρατία αντιμετωπίζουν τις συνέπειες. Όσοι παραβιάζουν το νόμο αντιμετωπίζουν τη δικαιοσύνη. Όλα γίνονται με βάση το νόμο. Η δικαιοσύνη έχει την πρωτοβουλία. Αυτό σημαίνει δημοκρατική νομιμότητα».

Μετά την άνευ προηγμένου εξ αποστάσεως πρωθυπουργική παρέμβαση ήταν μονόδρομος για τους ανακριτές η προφυλάκιση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκου. Ο τελευταίος είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που τον έκλεισαν στη φυλακή για να μην καταρρεύσει η συγκυβέρνηση του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου του μνημονίου... 

 @Αν αυτό δεν είναι παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, τότε τι είναι για να μην τρελαθούμε τελείως ρε Πρεντεντέρη!