Latest News

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Πόσο θα κοστίζουν τα εισιτήρια στο Δημοτικό Θέατρο

Αν θέλετε να μάθετε πόσο θα κοστίζει το εισιτήριο για τις παραστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, τότε να σας πούμε ότι απ' όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα μπορεί να φθάσει ακόμα και τα...
25 ευρώ! 

Αυτό τουλάχιστον ανακοινώθηκε στην χθεσινή συνέντευξη τύπου από το καλλιτεχνικό διευθυντή Τάκης Τζαμαργιάς, διευκρινίζοντας πως το ποσόν θα αφορά μόνο τρεις από τις παραστάσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα για το 2013- 2014. (Πρόκειται για συμπαραγωγές, όπου δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για εκπτώσεις στα εισιτήρια). 
Σε γενικές γραμμές, πάντως οι τιμές των εισιτηρίων καθορίζονται ανάλογα με την παράσταση και κυμαίνονται από 8 έως 18 ευρώ. (Οι χαμηλότερες τιμές αφορούν κυρίως παιδιά, μαθητές, φοιτητές και τις παραστάσεις σε "νεκρές" ημέρες, όπως εκείνη της Πέμπτης). 
Πάντως οι τιμές των εισιτηρίων αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσέλευση του κόσμου και στο "στοίχημα" της επαναλειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου. Δύσκολα θα μπορέσει στις σημερινές συνθήκες κάποιος να δώσει ένα ολόκληρο μεροκάματο για μια παράσταση ή μια τετραμελή οικογένεια 100 ευρώ μόνο για τα εισιτήρια. 
Αυτό φάνηκε φέτος το καλοκαίρι με τις εκδηλώσεις στο Βεάκειο που βρέθηκαν στην σκιά των δωρεάν συναυλιών στις παραλίες  της πόλης. ( Βοτσαλάκια και Φρεαττύδα) 
 Άλλωστε ο πρώτος που αντέδρασε ήταν ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος, μόλις άκουσε για εισιτήρια 25 ευρώ. Και δεν είχε άδικο...