Latest News

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Ο Πειραιάς δεν είναι καθαρή πόλη...

Δευτέρα βράδυ, Πασαλιμάνι
Μπορεί ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος να δηλώνει πως κέρδισε το «στοίχημα» με την καθαριότητα στον Πειραιά, ωστόσο αυτό απέχει πολύ από την...
πραγματικότητα. 
  
Ο δήμαρχος υπόσχεται ότι από σήμερα 1η Οκτωβρίου ο Πειραιάς θα είναι η πιο καθαρή πόλη με τη συνδρομή των νέων εργαζόμενων  που προσλαμβάνονται με δίμηνες συμβάσεις στο Δήμο.
Μέχρι τώρα πάντως ο Πειραιάς απέχει πολύ από το να μπορεί να χαρακτηριστεί καθαρή πόλη. Εκτός αν κάποιος πιστεύει πως απλώς αρκεί να αδειάζονται όπως όπως οι κάδοι γύρω από την πλατεία Κοραή, ενώ ξεχειλίζουν από σκουπίδια στο πεζόδρομο της Σωτήρος και το Πασαλιμάνι...
Η καθαριότητα δεν αφορά μόνο στους κάδους, οι οποίοι τους τελευταίους μήνες παρουσιάζουν μια τριτοκοσμική εικόνα ακόμα και δίπλα στο δημαρχείο. Αφορά στους δρόμους, στα πεζοδρόμια, στους τοίχους των κτιρίων, στα εγκαταλελειμμένα οικόπεδα, στις κολώνες που είναι γεμάτες από αφίσες, στα ερειπωμένα και ημιτελή κτίρια. 
Η καθαριότητα είναι μια σύνθεση πολλών πραγμάτων και ο Πειραιάς όχι μόνο δεν έχει κερδίσει το στοίχημα άλλα όσο περνάει ο καιρός η κατάσταση χειροτερεύει. 

@Τώρα πάντως ο Πειραιάς δεν είναι καθαρή πόλη και ας ελπίσουμε πως από σήμερα θα βελτιωθεί η κατάσταση.
Άντε και καλό μήνα...