Latest News

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Β. Πολύδωρας: "Μας κυβερνούν ηλίθιοι"!

Με ειρωνικό και σαρκαστικό ύφος κατά της κυβέρνησης, επανεμφανίστηκε μετά από αρκετό καιρό ο Βύρων Πολύδωρας και  ουσιαστικά αμφισβήτησε την πρόθεση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να...
αντιταχθεί στην τρόικα.

Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην πρόεδρος της Βουλής που επιμένει να κινείται
αντιμνημονιακά, αποδόμησε την στρατηγική της σκληρής γραμμής της κυβέρνησης έναντι της τρόικας με ιδιαίτερα χλευαστικό τρόπο.

Ο κ. Πολύδωρας επέλεξε να εκδοθεί γραπτή ανακοίνωση από το πολιτικό του γραφείο στην οποία σημειώνεται τι απάντησε ο πρώην υπουργός, όταν δημοσιογράφοι, τον ρώτησαν για τη στάση της κυβέρνησης σχετικά με τη σθεναρή νέων οριζόντιων μέτρων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Πολύδωρας απευθυνόμενος προς τον Πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο, ανέφερε: «Να προσέχουν μη στενοχωρήσουν τους δανειστές μας και θυμώσουν».

Στη συνέχεια θεώρησε σκόπιμο να αναφερθεί και στην συζήτηση περί της λήψης μη οριζόντιων μέτρων, υπογραμμίζοντας: «Δηλαδή, αν δεν είναι οριζόντια τα πρόσθετα μέτρα (για μισθούς και συντάξεις) και είναι κάθετα (για "κούρεμα" καταθέσεων και για δημεύσεις περιουσιών), θα είναι καλά;».

Τη ρουκέτα όμως ο κ. Πολύδωρας την κράτησε για το τέλος, οπότε και είπε στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στην ανακοίνωση: «Ηθικόν επιμύθιον: "Μπορούμε να παίζουμε με τις λέξεις όσο θέλουμε, με τους ηλίθιους που κυβερνάμε και με τον πόνο τους". Αίσχος!».