Latest News

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί με τις δημοσκοπήσεις

Φαίνεται πως συνεχίζεται το δούλεμα με τις δημοσκοπήσεις. 
Βγάζουν μάτι τα αντιφατικά αποτελέσματα των γκάλοπ που δημοσιεύονται σε δύο εφημερίδες...


 του Σαββάτου.

Η πρώτη αναδεικνύει πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ με μία μονάδα διαφορά από τη ΝΔ, ενώ η δεύτερη δίνει το προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία με διαφορά 1,2%. Η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα στην πρώτη με ποσοστό 10,5% και στην δεύτερη με 5,7%, δηλαδή σχεδόν το μισό. Η ΔΗΜΑΡ στην μια έχει ποσοστό 1, 9% και μένει καθαρά εκτός Βουλής, ενώ στην άλλη εμφανίζει σχεδόν διπλάσιο ποσοστό και φθάνει στο 3,5%!

Ειδικότερα,, δημοσκόπηση της Pulse RC για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών» δείχνει ότι τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου -με αναγωγή επί των εγκύρων- διαμορφώνονται ως εξής: ΣΥΡΙΖΑ 24,5%, ΝΔ 23,5%, Χρυσή Αυγή 10,5%, ΠΑΣΟΚ 7,5%, ΚΚΕ 6%, ΑΝΕΛ 5% και Δημοκρατική Αριστερά 3,5%.

Στη δεύτερη δημοσκόπηση της εταιρείας Metrisi, για λογαριασμό της εφημερίδας «Παραπολιτικά», στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με ποσοστό 21,9% και ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 20,7%, η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 5,7%, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ βρίσκονται στο 5,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 4,7%, ενώ ποσοστό μόλις 1,9% συγκεντρώνει η ΔΗΜΑΡ.

Τα ποσοστά για "ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός" δεν χρειάζεται να τα αναφέρουμε καν γιατί από μόνη της η ερώτηση είναι για γέλια...

@ Μάλλον μας δουλεύουν κανονικά και με τις δημοσκοπήσεις...