Latest News

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Μήπως μας δουλεύουν με την καθαριότητα; (ΦΩΤΟ)


Δεν πρόλαβε να δηλώσει ότι ο Πειραιάς είναι η πιο καθαρή πόλη στην Ελλάδα από την πρώτη του μήνα και άρχισαν να ξεφυτρώνουν στο διαδίκτυο ρεπορτάζ και φωτογραφίες με τα σκουπίδια να κάνουν... 
κατάληψη στο λιμάνι. 
Τον τελευταίο διήμερο βλέπεις παντού εικόνες ντροπής από τον Πειραιά. Κάδοι ξεχειλίζουν από σκουπίδια, βρώμικοι δρόμοι και πλατείες αποτυπώνουν την κατάσταση με την καθαριότητα στην πόλη, όπως οι φωτογραφίες που δημοσιεύει ο Ιωσήφ Βουράκης στο Facebook. 
 Η πανηγυρική δήλωση του δημάρχου για την καθαρότερη πόλη φαίνεται πως τουλάχιστον μέχρι στιγμής να πήγε στράφι και μοιάζει να είναι εκτός πραγματικότητας της πόλης. 

Τώρα μένει να δούμε αν επαληθευτεί ο αναπληρωτής δήμαρχος Τάσος Κάρλες που προέβλεψε στο δημοτικό συμβούλιο -απουσία του δημάρχου- πως ο Πειραιάς θα είναι η πιο καθαρή πόλη στην Ελλάδα σε τρεις μήνες! Δηλαδή από την πρώτη του χρόνου, οπότε θα συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ανάληψη των καθηκόντων της δημοτικής αρχής Μιχαλολιάκου. 
@Μακάρι να βγει αληθινή η πρόβλεψή του, αλλά τι γινόταν τόσο καιρό μ' όσα έλεγαν για την καθαριότητα στην πόλη; Μήπως δούλευαν τον κόσμο και με την καθαριότητα;