Latest News

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Απίστευτη κωλοτούμπα Μιχαλολιάκου για τον ΟΛΠ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ+ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίνεται ότι ο Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος κατέβηκε από τα «κάγκελα» που είχε ανέβει, διαμαρτυρόμενος για την πώληση του ΟΛΠ.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τη σημερινή συνάντηση του με τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου...
 Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Στη συνάντηση, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, ο υπουργός επανέλαβε τη βούληση της κυβέρνησης για αξιοποίηση του ΟΛΠ, μέσω της πώλησης των μετοχών του.
Ο Δήμαρχος όχι μόνο δεν προέβαλλε καμία αντίρρηση, αλλά τον ευχαρίστησε κιόλας, χαρακτηρίζοντας τον "σύμμαχο με πρωτοποριακές προτάσεις"!
Η στάση αυτή του Δημάρχου έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα έχει δηλώσει κατ' επανάληψη για το θέμα του ΟΛΠ
Ενδεικτικά μπορείτε να διαβάσετε δύο δηλώσεις με την ξεκάθαρη αντίδραση του Δημάρχου που απορρίπτει την πώληση των μετοχών του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά. 

23. 6. 2012

«Το Λιμάνι δεν πωλείται. Ο Πειραιάς δεν πωλείται, η Ελλάδα δεν πωλείται! Όχι μόνον δεν υποστέλλουμε την σημαία του αγώνα αλλά να είστε σίγουροι ότι θα πάρουμε πίσω ολόκληρη την περιουσία του Πειραϊκού λαού. Περιουσία που για να μην ξεχνιόμαστε, απεμπολήθηκε αντί πινακίου φακής με τα δόλια τεχνάσματα του εκσυγχρονισμού που οδήγησε την αποκοπή του Πειραιά από την φυσική και ιστορική του προέκταση, που είναι το λιμάνι του, η θάλασσα του».

24.7.2012
«Το λιμάνι δεν πωλείται. Το εθνικό μας λιμάνι δεν πωλείται. Ο Πειραιάς δεν πωλείται. Η Ελλάδα δεν πωλείται. Γι αυτήν την διεκδίκηση, γι αυτήν τη σημαία, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις. Και αγωνίζομαι και θέλω να σας πω και ελπίζω να σας προκαλέσει χαρά, ότι το κλίμα είναι θετικό στην ηγεσία της κυβέρνησης. Δεν πωλείται. Εάν παρ ελπίδα γίνει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι θα έχω ηττηθεί, σημαίνει ότι δεν θα είμαι Δήμαρχος»!

Για του λόγου το αληθές, δείτε τι δήλωνε ο Δήμαρχος σε παλαιότερο δημοτικό συμβούλιο για την ιδιωτικοποίηση του ΟΛΠ.


 
@ Τώρα τον πιστεύει κανείς μετά από αυτήν την απίστευτη κωλοτούμπα για την πώληση του ΟΛΠ;