Latest News

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΚ: Ομαδικός βιασμός αμερικανίδας αθλήτριας στο Μαραθώνα

ΦΡΙΚΗ: Ομαδικός βιασμός Αμερικανίδας αθλήτριας στον Μαραθώνα!Σοκ, φρίκη και ανατριχίλα προκαλεί ο βιασμός μιας παίκτριας του τένις, από 5 άνδρες, ανάμεσά τους και τρεις τενίστες!
Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια τουρνουά τένις, που είχε διεξαχθεί στον Μαραθώνα στις αρχές...
του Οκτωβρίου. 
Η κοπέλα κατήγγειλε στην αστυνομία τον βιασμό της στις 4 του ίδιου μήνα. Η τενίστρια που συμμετείχε στη διοργάνωση, κατήγγειλε βιάσθηκε στο δωμάτιό της από έναν Γερμανό και τρεις Γάλλους τενίστες, καθώς επίσης και από Ρουμάνο υπάλληλο που εργαζόταν ως ανιματέρ του ξενοδοχείου, στον Μαραθώνα, όπου είχε καταλύσει η αποστολή των αθλητών.

Όπως κατέθεσε η τενίστρια Α.Μ., το βράδυ της 3ης Οκτωβρίου μετά από αγώνες τένις, κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, με αποτέλεσμα να καταλήξει με τον Ρουμάνο ανιματέρ σε απομονωμένο χώρο του ξενοδοχείου προκειμένου να συνευρεθουν ερωτικά. Ωστόσο, ξαφνικά εμφανίστηκαν και οι 4 άλλοι άνδρες, οι οποίοι την κρατούσαν ανά δύο και την βίαζαν διαδοχικά για πολύ ώρα καταγγέλλει η ίδια  ενώ μάλιστα υποστηρίζει πως την έχουν τραβήξει και βίντεο.
Οταν τελείωσε ο εφιάλτης της, η Α.Μ. Ανέβηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της όπου κατήγγειλε το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ και μέσα σε λίγες ώρες οι φερόμενοι ως δράστες συνελήφθησαν.
Η Αμερικανίδα είναι καλά στην υγεία της,αλλά παρακολουθείται από ψυχολόγο μέχρι να συνέλθει από το σοκ που υπέστη.

Οι πέντε άνδρες προφυλακίσθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή.