Latest News

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Βεντέτα Ψυχάρη και Καμμένου...

Ο Σταύρος Ψυχάρης φαίνεται πως έχει ανοίξει προσωπική βεντέτα με τον Πάνο Καμμένο. 
Το συγκρότημα κάνει νέα επίθεση στον πρόεδρο των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" με σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα και τίτλο "Καμμένος κερνάει Καμμένος πίνει"...

 της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, τα οποία υποστηρίζουν:  

είζον ηθικό ζήτημα εγείρεται με τα ενοίκια που πληρώνουν οι ΑΝΕΛ για τα γραφεία τους στον ίδιο τον πατέρα του Πάνου Καμμένου.
 Την ίδια ώρα ανοίκιαστα γραφεία της γύρω περιοχής διατίθενται με σημαντικά χαμηλότερο κόστος, έως το ένα τρίτο της τιμής, διατείνεται η εφημερίδα.
Το μίσθωμα των 6.000 ευρώ προορίζεται για μέρος του 1ου ορόφου του κτιρίου στην Καλλιθέα, το οποίο ανήκει στον Ηλία Καμμένο.

«Είναι μείζον ηθικό ζήτημα: πώς μπορεί κανείς να δαπανά σε ενοίκια κρατικό χρήμα το οποίο καταλήγει στην ίδια την οικογένειά του, ενώ θα μπορούσε να εξοικονομεί σημαντικά ποσά αν ενοικίαζε άλλο χώρο σε απόσταση μόλις μερικά οικοδομικά τετράγωνα από τα σημερινά γραφεία» ισχυρίζεται  το ρεπορτάζ των Νέων.
Σύμφωνα με "Τα Νέα", στα αρχικά σχέδια του Πάνου Καμμένου ήταν η σύναψη τριών μισθωτηρίων συμβολαίων για τρεις διαφορετικούς χώρους του κτιρίου, καθώς ακουγόταν η άποψη ότι «πρέπει να υπάρχει άπλα».
Κάθε χώρος θα ενοικιαζόταν έναντι 6.000 ευρώ, με το συνολικό τίμημα να ανέρχεται σε 18.000 ευρώ το μήνα. Ωστόσο τα σχέδια δεν προχώρησαν: ο πρώην γενικός διευθυντής του κόμματος, ο οποίος έχει πλέον αποχωρήσει, φέρεται ότι αρνήθηκε να υπογράψει, καταλήγει το ρεπορτάζ.
@ Μιλάμε για τη βεντέτα Ψυχάρη με τον Καμμένο