Latest News

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Μήπως να παραιτηθεί ο Στέλιος Μανουσάκης;


Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Στέλιος Μανουσάκης δεν έκρυβε την ικανοποίηση του, όταν ανακοινώθηκε η μεταφορά των δικαστηρίων από την οδό Σκουζέ στο κτίριο του Κεράνη...
στη Θηβών.
Η επικείμενη μεταφορά των δικαστηρίων ανακοινώθηκε την ώρα που έχουν φουντώσει οι συζητήσεις και τα σενάρια με το όνομα του προέδρου του ΔΣΠ να παίζει για υποψήφιος δήμαρχος της πόλης στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Το σκηνικό ανετράπη μετά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση του ΔΣΠ που αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία (432 κατά και 12 υπέρ) να παραμείνουν τα δικαστήρια στην πόλη. Η απόφαση αυτή ακυρώνει επί της ουσίας τον πρόεδρο του ΔΣΠ που είχε ταχθεί υπέρ της μεταστέγασης στη Θηβών. 
Ο Στέλιος Μανουσάκης ο οποίος επανεξελέγη με άνεση πρόεδρος του ΔΣΠ, εμφανίζεται τώρα να μην εκπροσωπεί την πλειοψηφία των δικηγόρων τουλάχιστον σε σχέση με το θέμα της μεταφοράς των δικαστηρίων.  Αν και ο ίδιος μπορεί να μην το επιθυμεί, δύσκολα θα μπορέσει να είναι ξανά υποψήφιος στο ΔΣΠ, ενώ η απόφαση της γενικής συνέλευσης προβληματίζει κατά πόσον έχει νόημα να παραμείνει στη θέση του μέχρι τις επόμενες εκλογές.
@Μήπως θα έπρεπε να παρατηθεί ο Στέλιος Μανουσάκης;