Latest News

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ποιος γνωστός εκδότης συνελήφθη για χρέη μαμούθ


Συνελήφθη στο Ψυχικό εκδότης για χρέη 8.320.852,89 ευρώ Χειροπέδες σε γνωστό εκδότη πέρασαν σήμερα αστυνομικοί για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους...

8.320.852,89 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία η σύλληψη έγινε νωρίς το πρωί μέσα στο σπίτι του εκδότη στο Ψυχικό.
Επίσης εις βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης πέντε ετών για υπεξαίρεση.

Πρόκειται για τον Μιχάλη Ανδρουλιδάκη, ο οποίος συνελήφθη μετά και την απόφαση του Ά Πενταμελούς τμήματος Αναστολών που απέρριψε την αίτηση μετατροπής της ποινής που είχε υποβάλλει ο εκδοτης.
Ο  Ανδρουλιδάκης είχε καταδικαστεί σε 5ετή κάθειρξη, ποινή η οποία βάσει νόμου δεν είναι εξαγοράσιμη. Με την αίτηση που είχε καταθέσει ο κ. Ανδρουλιδάκης επιχείρησε να μετατρέψει την ποινή του σε 5ετή φυλάκιση με σκοπό εν συνεχεία να την εξαγοράσει. Κάτι που όμως δεν το κατάφερε.
Η υπόθεση απασχόλησε τη Δικαιοσύνη έπειτα από μήνυση του Αθανάσιου Παύλοβιτς, μετόχου του σταθμού. Ο εκδότης αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι ο κ. Παύλοβιτς δεν ήταν μέτοχος, αλλά ένας απλός μισθωτός λογιστής στην εταιρεία του τηλεοπτικού σταθμού.