Latest News

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ποιος δήμαρχος θα παρακαλάει τον Τάκη...


Την παράσταση στη σημερινή συνέντευξη τύπου για το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά έκλεψε στην κυριολεξία ο καλλιτεχνικός διευθυντής Τάκης Τζαμαργιάς. 
Ο τελευταίος ήταν και μόνος από τους παρόντες που γνώριζε το πρόγραμμα της πρεμιέρας, αφού όλοι οι άλλοι ενημερώθηκαν μαζί με... 
τους δημοσιογράφους!
(Τώρα αν αυτό είναι καλό ή κακό θα σας γελάσουμε, αλλά για να δηλώνουν πλήρης άγνοια με τέτοια έπαρση και περηφάνια, κάτι θα ξέρουν περισσότερο...) 

Πάντως, ο ίδιος φαίνεται πως του αρέσει ν' αυτοαποκαλείται και ο πρώτος καλλιτεχνικός διευθυντής. Κάτι που δεν σημαίνει ότι θεωρεί τον εαυτό του κάτι παραπάνω από το μηδέν, αλλά πως κάποτε και θα υπάρξει και δεύτερος, καθώς η θητεία του είναι διάρκειας ενός έτους. 

Δηλαδή, ο ρόλος του είναι "δοκιμαστικός και προσωρινός", αν και όπως λένε ουδέν μονιμότερο...
Από τις πρώτες ενδείξεις προκύπτει ότι η ανανέωση της θητείας του δεν θα κριθεί από το έργο του στο Δημοτικό Θέατρο. Άλλωστε, αυτό έχει προεξοφληθεί ότι θα είναι τιτανοτεράστιο πριν καν αναλάβει τα καθήκοντά του!

Εκείνο που μάλλον θα παίζει σημαντικό ρόλο στην παραμονή του θα είναι πόσο θα τον πείσουν με τα παρακάλια τους οι επόμενοι δήμαρχοι να μείνει στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Δημοτικού Θεάτρου. 

Αυτό δεν το λέει κάποιος τυχαίος, αλλά ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο οποίος δήλωσε : " Τάκη, θα σε παρακαλάνε να μείνεις οι επόμενοι δήμαρχοι..."!

@ Ποιος θα είναι τώρα ο επόμενος δήμαρχος που θα παρακαλάει τον Τάκη, δεν μπορούμε να το ξέρουμε, αλλά το πιθανότερο είναι να μην το ξέρει ούτε ο ίδιος!