Latest News

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Ποιος θα φταίει για τη μεταφορά των Δικαστηρίων Πειραιά

Την ώρα που προχωρούν οι διαδικασίες για τη μεταφορά των δικαστηρίων Πειραιά στο κτίριο της Θηβών, ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος επιμένει πως δεν πρόκειται να φύγουν από ...
 την πόλη! 
Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο την ευθύνη για τη μεταφορά των Δικαστηρίων Πειραιά θα έχει ο πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Στέλιο Μανουσάκη. 
Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος
μιλώντας στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Πειραιά. 
Ο δήμαρχος επέρριψε την ευθύνη στον πρόεδρο του ΔΣΠ υποστηρίζοντας πως παρέκαμψε τη βούληση αιρετών και φορέων που λένε «όχι» στη μεταφορά των Δικαστηρίων, ξεγελώντας την πολιτική ηγεσία και παρασύροντάς την να δώσει το «πράσινο φως» για τη μεταφορά τους.


Σε ό,τι αφορά στην μεταφορά των δικαστηρίων από τη Σκουζέ στη Θηβών, ο δήμαρχος διατείνεται πως το θέμα δεν έχει κλείσει και πως δεν πρόκειται να φύγουν από τον Πειραιά.  

Μάλιστα, επικαλέστηκε επαφές με τον πρωθυπουργό, λέγοντας πως το θέμα συζητείται εκ νέου και δεν έχει κλείσει  η μετεγκατάσταση των Δικαστηρίων Πειραιά. Αν και αρνήθηκε την πρόταση για ψήφισμα και υπάρχει καθυστέρηση στην υποβολή γραπτής αντιπρότασης, ο δήμαρχος επανέλαβε πως προσφέρει το σύνολο της περιουσίας του Δήμου, ώστε να βρεθεί κατάλληλος χώρος που θα στεγάσει τα Δικαστήρια Πειραιά. 

@ Σύντομα θα δούμε τι θα γίνει τελικά με τα δικαστήρια Πειραιά για να καταλάβουμε ποιος θα φταίει αν φύγουν μακριά από το κέντρο της πόλης...